Való Világ 5: Közülük kerül be a két új VV5 villalakó

Október 6-án dupla beszavazóshow lesz az RTL-es Való Világ 5-ben, két kategória nyertesei költözhetnek be a villába. A "feltörekvők" fantázianevű csapat tagjai Dako, Shadi vagy Andris, a karrierista nők trióját pedig Hajnal, Eszter és Susi alkotják. Október 6-án két szereplő kiesik a Való Világ-ból, de ugyanakkor dupla beszavazóshow is lesz az RTL-es valóságshow-ban. A nézők szavazatai döntik el, hogy kik lesznek az új villalakók. Két kategória nyertesei költözhetnek be a villába, a "feltörekvők" közt Dako, Shadi és Andris indul, a karrierista nők csapatában pedig Hajnal, Eszter és Susi található.

Való Világ 5 - VV Cristofel elszállt magától?

Elképesztően beképzeltnek tűnik VV Cristofel. A magát kubai származásúnak valló fiatalember állandóan tükröt bámulja, és azt hajtogatja, ő a legjobb. Sok nézőnél már most kiverte a biztosítékot a zseninek éppen nem nevezhető fiú viselkedése. Cristofel tegnap az egyik feladat végrehajtása közben olyanokat mondott, ami miatt joggal gondolhatjuk őt beképzeltnek. Erotikus fotókat készítettek a villalakókról, melyhez párokban pózoltak a játékosok. Cristofel a fotózás előtt bőszen borotválta testét, majd fekvőtámaszokat nyomott, mondván kicsit "bedurrantja magát", hogy még jobban nézzen ki. A fiú párja a szexi Dya lett. Cristofel kijelentette, a lány szexuális kisugárzása nem annyira jó, mint neki. Hozzátette: neki van egy olyan nézése, amitől minden lány tűzbe jön. A villalakó láthatóan borzasztóan elszállt magától, ami akár még a vesztét is jelentheti majd.

Való Világ 5 - Végzett a pasija VV Seherezádéval

Claudio döntött, elege van a csalfa szőkéből, de néhány, a boldog időkre emlékeztető tárgyat azért megtartott magának. Szerda éjjel egy olasz úriember, vele pedig egy sötétkék poggyász érkezett Rómából a Liszt Ferenc repülőtér 1-es termináljára. A férfiú nem más, mint VV Seherezádé megcsalt szerelmének, Claudiónak egy jó barátja, aki Magyarországra hozta a húszéves szőkeség összes személyes holmiját, jelezve, hogy az olasz szerető lezárta kapcsolatát a villában VV Gergővel flörtölgető szöszivel.
A dühös talján már napok óta olyan üzeneteket írt ki a világháló egyik közösségi oldalára, amelyekből kiderült, hogy összepakolta csalfa barátnőjének Olaszországban hagyott ruháit. „Végeztem. Küldetés teljesítve. Róma búcsúzik tőled, Vivien” – üzente a neten egykori kedvesének Claudio, aki mindig így, a második nevén szólította kedvesét. A fiú törölte az összes fotót internetes adatlapjáról, amelyen a lány szerepelt. A Budapestre érkező csomagot Seherezádé egyik barátnője vette át szerda éjfél körül a reptéren.
– Claudio felvette velem a kapcsolatot, és közölte, hogy mikor és kivel küldi a bőröndöt, én pedig átvettem tőle. Azt is kikötötte, hogy van egy fehér kabát és egy pár cipő, amit be kell küldenem a VV5 villába. Állítólag ezt még külön kérte tőle Seherezádé a beszavazóshow idején – magyarázta Mercédesz, aki már tovább is adta a poggyászt egy másik közös barátnőjüknek, Anitának. Nála van ugyanis Seherezádé összes, Magyarországon tárolt holmija, mivel a beszavazóshow előttig Seri nála lakott.
– Én is láttam, hogy Claudio olyan fotókat töltött föl a netre, amelyeken közös emlékek, plüss szívecskék és mindenféle személyes tárgyak szerepeltek. Ezek a képeken a nyitott bőröndben voltak, mégsem érkeztek meg Budapestre. Valószínűleg végül megtartotta magának. Csak ruhák, táskák és egy gyerekkori fotóalbum volt a poggyászban – állapította meg a bőrönd alapos átvizsgálása után Anita, aki azt is elárulta, hogy Claudio és Seherezádé együtt volt a ValóVilág 5 kezdetekor, és az olasz srác feltehetően csak sértettségében tett korábban ezzel ellentétes kijelentéseket.
Tehát az összetört szívű talján valószínűleg mégsem tette túl magát a szerelmi csalódáson.

Való Világ 5 - Két játékost máris kitesz az RTL Klub a VV5-villából

Fordulatos, meglepetésekkel teli valóságshow-t ígért az RTL Klub: ennek megfelelően a produkció ki is rak két embert a többhónapos reality legelején. Tizennégy szereplő már benn van a VV5 villában, de a menetrend az elején nem a megszokott lesz, ugyanis nem a kiválasztás - kijelölés - párbaj tengely mentén zajlanak az események.
A Való Világ 5 első októberi hetében jön a "megmérettetés" fantázianevű etap, ekkor a már bejutott szereplők a villa mellé épülő arénában mérik össze magukat, erőt, ügyességet, logikai készséget igénylő feladatokban. A nyertes lány és fiú védettséget élveznek majd, ők nem eshetnek ki, a tévézők pedig tizenkét emberre szavazhatnak: október 6-án, a csütörtöki adásban jelentik be, kik kapták a legkevesebb voksot, kiknek kell csomagolnia és hazamennie. Kiesik tehát két ember, a jó hat-hét hónapra tervezett reality elején - de dupla beszavazóshow is lesz aznap, amikor a szavazni is hajlandó tévézők a "karrierista nők", és a "feltörekvő fiúk" közül választhatnak be két új szereplőt.

VV5 - Okos vagy buta VV Veronika?

A szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban Veronika naiv, gyerekes plasztikcicának tűnt. A Való Világ 5 -ben fokozatosan derül ki róla, hogy nem is olyan butuska, mint az elsőre tűnik. Barátai szerint eszes lány. Attilát az egyik legrafináltabb játékosnak tartják társai, barátnői szerint a látszat ellenére Veronikának is helyén van az esze.  VV Veronikát Alekosz menyasszonykereső műsorában egy naiv, gyerekes lánynak ismerhették meg a tévénézők. Mellékszereplőként nem igazán tudta megmutatni igazi énjét. A Való Világ 5-ben azonban napról napra kezd kibontakozni egy olyan oldala, amit eddig nem ismertünk. Az érdi görög egykori barátnője ugyanis egyre többször villantja meg humorérzékét a villaléte során, megnyilvánulásait a konfliktushelyzetekben egyre gyakrabban színesíti a jól irányzott gúny. Legutóbb egy újságírási feladatban mutatta meg a luxusbörtön többi lakójának, hogy igenis tud bánni a szavakkal, bőséges a szókincse, sőt még stílusérzék is szorult belé. Lehetséges, hogy a szilikon szájú valóságshow- hős eddig csak játszotta a buta libát? Elképzelhető, hogy igazándiból ravasz és intelligens, s csupán álcának használja a naiv énjét? A barátnői szerint teljes mértékben erről van szó.
– Mindez csak taktika. Veronika egyáltalán nem buta. Most megbújik a háttérben, figyel, felméri az erőviszonyokat. Aztán majd lassacskán előjön belőle az igazi énje – mondta el lelki társa, Anita, akivel a Szerelem a legfölsőbb szinteken-ben ismerkedtek össze.
– Veronika valóban sokat affektál, de tud szépen is beszélni, ha a helyzet úgy kívánja. Az iskolában is jó tanuló volt. Általában a kislányos álarc mögé bújva leplezi a zavarát, ha még új egy társaságban, de közben figyelget a maszk mögül. A pasiknak is ezt az arcát mutatja először. Fog még ő meglepetéseket okozni a villában – értett egyet az előtte szólóval Melinda, Veronika másik jó barátnője.
Megkérdeztük Alekoszt is, aki már diplomatikusabban nyilatkozott menyasszonykereső műsorának egykori győzteséről.
– Annyira nem ismerem Veronikát, hiszen kevés volt az egy hét közösen eltöltött idő Görögországban, de én soha nem gondoltam, hogy buta lány. Az születési adottság, hogy valakinek ilyen a hangja és a külseje. Arról nem tehet, hogy hogy néz ki, ezért meg kell védjem, mint embert. Ám a ValóVilág játékára szerintem méltatlan. Abszolút nincs képben a taktikázást illetően – vélekedett exéről Alekosz.

Való Világ 5 - Tele a VV5-villa, beköltözött az utolsó lakó

VV5 Csaba
Szeptember 27-én este, tizennegyedikként Csaba költözött be a Való Világ ötödik szériájának falai közé, a beszavazóshow-t fölényesen nyerte. Az RTL Klub Való Világ 5 valóságshow-jának utolsó beszavazóshow-jában a "helyes pasi"-kategória három jelöltje mérkőzött. Renátó és Peti hátrányból indultak, mert bevallották, hogy van barátnőjük, a produkció részéről pedig korábban már jelezték, hogy nem bánnák, ha főleg facér fiúk, szingli lányok kerülnének be a villába. Ellenfelük, Csaba (a képen) már félidőben is vezetett, végül 49 százalékkal az önmagát rendetlen rockzenészként definiáló fiú nyert. Az új fiúval teljes a Való Világ 5 villa létszáma, tizennégy lakó küzd a fődíjért.

Való Világ 5 - VV Vera szenvedélyesen hódít a villában

Már csak egy hely kiadó a villában. Utolsóként egy helyes pasi költözik a villába. Az utolsó lakó érkezéséig azonban még sok izgalmas dolog történt. A Való Világ 5 villája hamarosan megtelik.
Tegnap a lányok reggele jól indult.  A fiúk kényeztető napot tartottak a lányoknak, ám Attilának nem kedvezett a szerencse hiszen utolsóként választott, így Annamarit kellett kényeztetnie. Már a gondolattól is rosszul lett. Attila sérelmezte is a többiek irányába, hogy nem mentették őt ki ebből a helyzetből.
A lányok újabb csínytevést eszeltek ki. Dya és Melinda fogadtak az új lakó nemében. Melinda vesztett, így szerelmet kellett vallania a mit sem sejtő Fecónak. De Fecót sem ejtették ám a fejére. A brazil sorozatok nagy rajongója már a szemébe nézve sejtette, hogy valami nem stimmel. Melinda végül leleplezte magát ami szemmel láthatóan megkönnyebbülést jelentett Fecónak. Attila azonban úgy érezte, hogy az eset megsimogatta Fecó lelkét.
Az új villalakó beköltözése szokás szerint felkorbácsolta az egyébként sem álló vizeket. Leginkább Vera azon kijelentése keltett felháborodást, hogy közölte, hogy szívének a kulcsa egyik fiúnál van elrejtve. A lányok aggodalma elhatalmasodott a kijelentés végett. A lányok megérzése szerint Gergő a kulcs büszke tulajdonosa, ám Cristofel valami oknál fogva magára gondolt. Vera érkezése a fiúkból elismerést váltott ki. A lányok nagyon féltékenyek lettek és maguknak is kikövetelték Vera véleményét. A szimpátia szavazáson Vera nyolc pontot ért el.

Maga az ördög költözött be a Való Világ 5 villába Péter személyében ?

A Bors megdöbbentő dolgot tudott meg Péterről, a Való Világ 5 ördögi játékosáról. A rengeteg tévés tapasztalattal is rendelkező szociálpedagógus korábban elesett emberek lelkével kereskedett.
Játékostársai máris az ördögöt látják Péterben, talán nem véletlenül. A Bors kiderítette, hogy a VV5 fifikás játékosának régebben az volt a passziója, hogy emberek lelkeit vásárolta meg a kocsmában. Olykor már ötszáz forintért is hozzájutott egy-egy lélekhez, amiről ott a helyszínen szerződést készített, amit az érintetteken kívül tanúkkal is aláíratott. Tucatszám vette a lelkeket, amelyek általában a lakása polcain, fiókjaiban végezték. Pár éve még a Fókusznak is mesélt arról, hogy többen is szerették volna visszavásárolni tőle, akár többszörös áron is, de sokáig nem adta vissza, mondván, okuljanak a történtekből. Péter már a villába szavazása utáni első percekben bemutatót tartott ördögi fortélyaiból, amivel megkavarta az állóvizet. Arról beszéltette a lakókat, mit nem szeretnek egymásban, amivel nemcsak összeugrasztotta őket, hanem pillanatok alatt felmérte az erőviszonyokat is, miközben saját magáról szinte semmit nem árult el. Attila még aznap este meg is jegyezte, irtózatosan okos az új lakó, és csúnyán átverte őket. De ez még csak a kezdet, a játékosok ugyanis egy szociálpedagógussal állnak szemben, aki nemcsak az emberi lelkeket ismeri, hanem rengeteg tévés tapasztalata is van. Hosszú éveken át azzal foglalkozott, hogy megtalálja a megfelelő szereplőket és karaktereket a kereskedelmi csatornák műsoraiba. A TV2 casting osztályán dolgozott, ahol szereplőket, játékosokat keresett a csatorna műsoraihoz, innen pártolt át a Viasat Éden Hotel című valóságshow-jához, majd az Aranypartban kereste a kenyerét, legutóbb az Éden Hotel 2 castingjait szervezte. A Bors úgy tudja, hogy a szabadúszó tévés vállalkozó ezt követően jelentkezett a ValóVilágba.
Ennek alapján minden adottsága és képessége megvan ahhoz, hogy a villában az ő forgatókönyve érvényesüljön. A munkája során megszerzett tapasztalatait és trükkjeit használva Péter könnyen megnyerheti a ValóVilágot. Ezt már játékostársai is kapiskálják, és félnek tőle, mint a tűztől.
A Bors megkérdezte a műsor kreatív főszerkesztőjét, hogy tudják-e, milyen ördöngös játékost engedtek be a villába.
– Nyilvánvalóan tudtunk arról, hogy Péter korábban különböző televíziós produkcióknál dolgozott, de mi nem emiatt hívtuk el a műsorba, hanem mert korábban már szerepelt két valóságshow-ban. Érdekesnek találta a televíziós világot, valószínű, ezért is csapódott különböző szerekesztőségekbe. Múltja nem befolyásolja a valóvilágos szereplését, aki látta a Survivorban, az tisztában van vele, hogy ott kőkeményen játszott. Taktikusnak tartják a villalakók, majd meglátjuk, így lesz-e – mondta lapunknak Rubin Kristóf.

A VV 4 karakterei köszönnek vissza a VV 5 -ben?

A Való Világ 5 indulása előtt a produkció munkatársai többször is hangsúlyozták, hogy a szeptemberben rajtoló széria számos újdonsággal kerül majd képernyőre. Ilyen többek között az új játékoskategóriák kialakítása. Azonban mióta a lakók beköltöztek, egyre több hasonlóságot lehet észrevenni az előző sorozat, és a jelenlegi játékosok között.
Itt van például a legelső VV5 lakó, Gergő, aki sok tekintetben hasonlít a VV4 játékosára, Olivérre. A két nehézfiú ugyanis nemcsak külsőre - tetoválások, hasonló alkat - hanem természetében is egyezik. Gergő az első pillanatban magához ragadta a vezetői szerepet, s előszeretettel terelgeti a játék menetét, ahogy azt elődje is tette. Dukai Regina testvérére éppen ezért tapadnak a nők. Az alfahím a csajozás helyett azonban szívesebben mondogat oda, viccelődik, vagy épp beszólogat a lakóknak - pont mint Olivér.
Attila, és Alekosz természete is sokban hasonlít egymásra. Attila ugyanis épp olyan választékosan próbálja meg kifejezni magát, mint elődje. Sőt, mindkettőjük meglehetősen magabiztosan él. Épp úgy, ahogy korábban Alekosz, most Attila próbálkozik mindegyik csajnál, fondorlatos szófordulataival, kimért beszédével próbálja meg elvarázsolni a hölgyeket.
Nem is beszélve a villa skalpvadászáról, Christofelről. A magát kubai származásúnak valló srác ugyanis legalább annyit foglalkozik a külsejével, mint a korábbi játékos, Gombi. Christofel és Gombi azonban az életben is jól kijönnek egymással, hiszen a szoláriummániások régóta barátok.
Persze a lányok között is találni párhuzamot. Ott van a plasztikcica, Veronika, aki nem csak külsőben, de temperamentumában is igazán hasonlít Szandikára. A plasztikcsodák pedig a valóságban is jó barátnők.
Sőt, ha Kinga így folytatja, talán a korábbi szereplő, Baukó Éva még nevére is veszi. A minap ugyanis Annamária is felhívta a bentlakók figyelmét arra, hogy Kinga épp olyan hisztérika, mint a korábbi lakó. A rakoncátlan, szőke hajkorona, és a síró-pityegő stílus mindenesetre stimmelni látszik.
Ahogy a nemrég bekerült Melinda is számos tekintetben hasonlít a korábbi szereplőre, Zsuzsira. A két lánynak nem csak az érces hangszín az egyetlen közös vonása, hanem végtelen kutyamániájuk, és a pasikhoz való hozzáállásuk is hasonló. Mindketten kedvelik a férfiak társaságát, s azt, ha ők irányítanak.
Persze elképzelhető, hogy ezek az egyezések véletlen egybeesések. Ám sokkal valószínűbb, hogy a VV5 szereplői a biztos bejutás reményében hosszasan tanulmányozták az előző széria játékosait, átvéve néhány jellemvonásukat. Hogy mennyire válik be a VV4 karaktereinek koppintása? Idővel úgyis elválik.

VV5 - Haldokló lányokat mentett meg VV Péter

VV Péter nemcsak valóságshow- hős, valódi hős is. A beszavazón unottan viselkedő fiatalember két lány életét mentette meg egy fának rohant roncs alól a venezuelai dzsungelben. A VV5 valóságshow-veteránok beszavazójának eredményhirdetésénél Péter faarccal, szemrebbenés nélkül vette tudomásul, hogy beköltözhet a villába. A Survivort is megjárt fiú érzéketlensége nem véletlen: egy autóbaleset során olyan sokkhatás érte, hogy azóta semmin sem képes meglepődni. – Néhány évvel ezelőtt, Caracasban, Venezuela fővárosában laktam egy ideig, mert egy pici kocsmát üzemeltettem a haverommal. Amikor volt egy kis szabadidőnk, akkor kocsikázgattunk, egy ilyen alkalommal az előttünk haladó autó valami miatt teljes erővel nekiment az út melletti fának. Azonnal satuféket nyomtunk, különben mi is áldozatokká váltunk volna, majd gyorsan odarohantunk az összetört, felborult dzsiphez. A roncsok alatt két huszonéves, csupa vér lány jajveszékelt. Nekem amúgy is a gyengéim a dél-amerikai csajok, szívszorító volt látni őket – elevenítette fel hőstettét Péter, aki a tragikus látvány ellenére igyekezett a helyzet ura lenni, és azonnal életmentésbe kezdett.
– Egyiküknek teljesen eldeformálódott az arca, mert eltört az állkapcsa, a másiknak a keze tört ketté úgy, hogy a csontja átszúrta a bőrét, a többi sérülést nem is láttuk, mert vér borított mindent. Sírva remegtek a sokktól, beszélni sem tudtak, de a látványtól szinte mi is alig tudtunk megszólalni. Sok mindent láttam már eddigi életemben, de ennyire még semmi sem kavart fel és sokkolt egyszerre. Azonnal elvágtam az akkumulátor vezetékeit, majd a biztonsági övekből is kiszabadítottuk őket. Negyven percen át tartottuk bennük a lelket, mire jött értük a mentő. Ha nem vagyunk ott, nem élték volna túl a karambolt, mert nemigen jár arra senki. Fogalmam sincs, mi történhetett velük azóta, nehéz feladat a helyi egészségügyben bárkinek is követni a sorsát – morfondírozott meghatódva a „mindent túlélő” Péter.

Való Világ 5 - Seherezádét kidobta az olasz pasija

Már meg is van a műsor első áldozata. Seherezádé ugyan nem fog értesülni a dologról, de jelenleg is éppen a Facebookon őrjöng a pasija. Már külön oldalt is létrehozott, ahol precíz ütemterv szerint kívánja porig alázni volt kedvesét.
Az olasz srácnak elég volt megnézni a tegnapi jacuzzis felvételt, ahol Seherezádé ölelkezik Gergővel, majd azonnal virtuális tombolásba fogott. Igazira egyelőre nincs módja, mert az általa hűtlennek ítélt lány el van zárva mindenkitől, még tőle is. Akik már megszokták Alekosz barátnőinek mindent megengedő nyámnyila nyilatkozatait, azoknak furcsa lehet a mediterrán fickó erőteljes reakciója. Itt a felvétel amin kiakadt az olasz:
Tegnap a következő posztot tette ki Seherezádé hivatalos Facebook-oldalára:

"Holnap este vessetek egy pillantást Seherezádé hivatalos oldalára, posztolok egy képet az összecsomagolt bőröndjeiről, amelyek indulásra készen állnak vissza Budapestre... Srácok, ti akartatok showt, és én garantálom, hogy megkapjátok! Én alkottalak és én is teszlek tönkre...
claudio venanzetti”

A lány anyja hiába könyörgött egy bejegyzésben, hogy hagyja abba a keresztes háborút. A fiú válaszul létrehozott egy új oldalt ahol tovább folytatta az őrjöngést és elkezdte a lány erotikus képeit is felhelyezni majd további meztelen fotókat is ígér.
Valahol Seherezádé is érezheti, hogy valami nem stimmel, mert másnap reggel úgy tett, mintha semmire sem emlékezne a történtekből a részegsége miatt.
 "Hát, miután felébredtem a hatalmas buli után, én nagyon rosszul éreztem magam lelkileg is, mert tudom, hogy egy kicsit túlzásba vittük az alkoholizálást a csajokkal, és volt pár részlet az estéből, amire nem emlékeztem"

A vicces az, hogy Gergő előre megjósolta Attilának, hogy a lányok letagadják majd a történteket.
Azért jó esélye lehet annak is, hogy egy rendkívül profin felépített hack részesei vagyunk. Seherezádé odabent, a barátja idekint csinálja a balhét, aminek hatására magasba szökik a lány ismertsége és természetesen egy párbajon biztos befutó lesz, mert a nézők nem szeretnék, ha a balhé túl hamar véget érne.
Eközben Annamária a borzasztó megjelenésű lány úgy döntött, hogy egy új módját próbálja ki a rajongó szerzésnek. Figyelem! Csak erős idegzetűeknek! Tegnap új lakó költözött a villába… egy kismalac. VV Zizi-t már lájkolni is lehet a többi lakóval egyetemben az oldalsávunkban. Reméljük róla nem derül ki később sem semmi disznóság.

A Való Világ 5 miatt rúgták ki állásából a játékra jelentkezett amazont

A Való Világ-ban az "amazonok" kategória szereplői csaptak össze egy viszonylag visszafogott műsor keretében. A Való Világ-ban az "amazonok" kategória szereplői csaptak össze egy viszonylag visszafogott műsor keretében.
Soha nem lesz vége a VV5 beszavazóshow-knak, újabb lány, az "amazonok" kategória győztese került be az RTL Klub valóságshow-jába, és van még hely az objektumban. Szeptember 22-én a munkájából a VV5 -be történt jelentkezés miatt kirúgott, beköltözési szándéka miatt családja által megvetett jogászlány, Valéria, az önmagát "temperamentumos dögnek", vérszívó nyerő típusnak tartó, rendkívül előnytelen szemüveggel érkező Kati és a fehérvári állatbarát, a férfiakat már kiismerő Melinda (a képen) az elszántságról, a célokról és mások tiszteletéről cserélt eszmét a stúdióban, az előző napi zavaros őrülethez képest kulturáltan. A műsor elején utóbbi vezetett magabiztosan, és a harmincéves nő kisfilmje is meggyőzőnek tűnt, erős, öntudatos szinglit mutatott, aki rafináltan, észrevétlenül tudja manipulálni a férfiakat. Ezt a képet Melinda majdnem lerombolta a végén az obligát ordibálással, de végül ő nyert 45 százalékkal.

Péter, a Való Világ 5 Villa veteránja

Péter sakkozni szeret, a VV5 Villát is egyfajta játszmaként fogja fel: szerinte nincs egyértelműen fekete bábu és nincs fehér, egyelőre minden játékos szürke. Péter úgy gondolja, van esélye a VV5 megnyerésére. Bár a Survivorban még slank, jóképű gyerek volt, ez most megváltozott. Ez városi túlélőverseny, legfeljebb a kajáért kell megküzdeni. A játék mindenképpen izgalmas, lesz mert sokan vannak már bent, akik nagyon ott vannak fejben, de a benti srácok szerinte még nem teregették ki a kártyáikat. Szerint valakinek ki kell ejtenie a többieket, ezért jelentkezett a Villába. Érdekből hazudik, ez éppenséggel a jelentkezéskor készített adatlapjából is kiderül. Abba azt írta, hogy egyszer már kilőtték a Balaton jege alatt, mint emberi torpedót, valamint, hogy sosem szerepelne pénzért valóság showban. Most viszont éppen ezt teszi. Azért vesegörcs miatt feladná a játékot, de persze, lehet, hogy ez sem igaz.

VV5 - Dukai Regina szextől félti a bátyját

Nem örül Dukai Regina, hogy bátyja, Gergő az Alfahímek kiválasztottjaként bekerült a ValóVilágba. A modell-énekesnő már azt is nehezen viselte, hogy testvére korábban fegyházban raboskodott, ám szerinte most még rosszabb a helyzet. – Szoros testvéri viszonyt ápolunk, szeretetben neveltek minket a szüleink. Nagy érvágás volt számomra, amikor annak idején egy pillanat alatt elszakították tőlem Gergőt, de akkoriban legalább, amikor „nyaralt”, hetente egyszer telefonon beszéltünk – árulta el a Prizma TV ma este adásba kerülő Light Night című műsorában Regi. – Szeretem a valóságshow-kat, de teljesen más, ha a testvéremet kell figyelni. Nem szívesen látnám, ahogy Gergő valamelyik lánnyal összemelegedik – magyarázta a Sugarbird egyik arca, aki a jövő heti divatbemutatón a ruhákon kívül énekhangját is megmutatja.

Lemondott kisbabájáról a Való Világ 5 fura lánya

Megedzette az élet a VV 5 furcsa lányát. Annamari tizenhat évesen válaszút elé került: apa nélkül neveli fel születendő lányát, avagy lemond róla. Az utóbbit választotta, de megbánta. Ez a magyarázat fagyos viselkedésére. 
Mióta betette a lábát a VV5 Villába, azóta találgatják lakótársai Annamari különös viselkedésének okát. Viták, konfliktusok alakultak ki a hideg lány körül, a többi versenyző többnyire azzal vádolja, hogy csak játssza a flegmát, közönye álca, máz, amellyel takargat valamit. Egy közeli ismerőse elárulta, hogy Dyáék nem járnak messze a valóságtól: Annamari élete tragikus, nyomasztó titkát leplezi különcködése. – Tizennégy éves lázadó kamaszként úgy döntött, hogy elhagyva szüleit, önként állami gondozást kér, azaz „intézetis” lány lesz. Két évvel később terhesen jött ki onnan. A szülei nem vállalták a kisbaba terhét, Annamari barátja, a gyerek apja pedig arra kérte, hogy adja örökbe a picit, mert neki útjában lenne. A kicsi három évre átmeneti szülőgondozóba került, majd örökbe fogadták – mesélte megrendülve a közeli ismerős. – Szörnyű döntés, de nem volt más választása. A fiú már nagykorú volt, ő irányította az eseményeket. A kislányt három éve nem látta Ancsi, nem is beszél róla. Sajnos már nem teheti meg nem történtté, hiszen lemondott róla. Látogathatná, de nem akarja felkavarni a gyerek lelkét. Abban bízunk, hogy a nevelőszülők elmondják majd neki az igazságot. Vannak emlékei Ancsiról, s ha felnő, eldöntheti, hogy akarja-e látni a vér szerinti szüleit.
Informátorunk szerint szó sincs arról, hogy a Való Világ 5 villa boszija érzéketlen lenne.
– A nap minden percében gondol a kislányára, a kicsi elvesztése miatt lett ilyen komor, távolságtartó, furcsa lány. Sokat szomorkodik és sír. Amikor a gyerekről kérdeztem, mindig elterelte a témát, fájdalmas pont az életében. Előtte vidám, tündéri, talpraesett lány volt, de nagy pofonokat kapott az élettől. Kicsinek is makacs volt, de az utóbbi évek megkérgesítették a lelkét. Nem csodálkozom, hogy ilyen lett: vastag falat húzott maga köré, hogy ne lássák, teljesen meg van törve – mesélte a közeli ismerős.

Való Világ 5 - Melinda, a szexi amazon a legújabb VV5 villalakó

Melinda (30) igazi életművész, még a jelentkezési lapján is ezt jelölte meg foglalkozásként. Vagány csaj, minden mennyiségben bírja a szeszt, és vélhetően a szexet is, hiszen a minimum heti három szeretkezés mellé jelentkezéskor azt írta: jobb, ha non-stop. Ráadásul kiszemelte magának Attilát, vagyis a villalakó vélhetően meg lesz hódítva, mivel egy valódi, harcos amazon csapott le rá. A beszavazó showban kiderült: szeret sokáig aludni, 14 cicája és egy kaukázusi farkaskutyája van. Tőlük kapja a szeretetet, mert az igazi szeretetet, őszinteséget szerinte csak az állatokban lehet megtalálni. Sok barátnőjét becsapták már a pasik, éppen ezért úgy döntött, kapcsolataiban ő használja ki a férfiakat, akiket mostanáig eléggé kiismert. Kiderült: Melinda több vasat is tart a tűzben egyszerre. Az ujja köré csavarja a férfiakat, de úgy viselkedik, hogy a hímek azért érezzék a törődést is. Egyik pasijának sem mondta, hogy villalakó lehet belőle: levélben köszönt el „áldozataitól." Melinda kiszemelte magának a már aVV5 villalakók közé tartozó Attilát, szeretné meghódítani, mert ez kihívást jelentene neki. A lányokról azt gondolja, velük nem lesz gond. Látszott is, mikor belépett a kapun, hogy Attila kissé nehezen értelmezi a helyzetet. Melinda három hétig is kibírja pasi nélkül, még úgy is, ha közben nem segít magán. Hajlamos őrült dolgokra, énekelt már karaoken Rómeó és Júliát, mégpedig egy nudista strandon. Saját bevallása szerint nem létezik olyasmi, amit ne tenne meg a fődíjért és a játékot sem adná fel soha. Kedvenc sportja a fekve kocogás, váltott partnerekkel.
A beszavazó showban azt ígérte: nem csak a villában, a képernyők előtt is minden férfi fejét el fogja csavarni. Lássuk!

Villogtak a cicik a Való Világ Villában!

Máris fehérneműben kellett mutatkozniuk a VV5 villa hölgy tagjainak a fiúk előtt. A lányok ugyanis azt a feladatot kapták, hogy csábítsák el a férfiakat egy szenvedélyes, szexi fehérnemű-bemutatóval. Négy kategóriában mérkőztek meg egymással a lányok: szexiség, érzékiség, háziasság és vendéglátás. A fiúknak pedig nem volt más dolguk, mint a kanapén ülve élvezni, ahogy tánccal, puszikkal, simogatással elcsábítják őket a lányok. Az erotikus feladatok szemmel láthatóan felcsigázták a hölgyeket is, ám a háziasság kissé kifogott rajtuk, ugyanis egyik lány sem volt igazán jártas a csirkekopasztásban, ennek ellenére megbirkóztak a feladattal, azonban pontszá­maik igencsak megcsappantak. A versenyt végül Dya nyerte, Seherezádé (20) és Annamária (22) viszont az utolsók lettek, büntetésül pedig a pajtává átalakított szaunában kellett éjszakázniuk.

Való Világ 5 - VV5 skalpvadásza, Cristofel költözhetett a villába,

A VV5 villa legújabb férfi tagja elsősorban azzal a céllal jelentkezett a játékba, hogy a főnyereményből végre egyenesbe tudja hozni szeretett szülei életét, az elmúlt egy évben ugyanis igen sanyarú körülmények közé kerültek.
A fiatal fiú számára, mindent a család jelent, na meg persze a csajok, nem véletlenül került be a skalpvadász kategóriába. Vérében ugyanis ott csörgedezik a latin vér, amit édesanyja kubai származásának köszönhet. - Az utolsó szava az volt mielőtt bement, hogy nagyon vigyázzunk a családjára, számára ugyanis a szülei a legfontosabbak. Elsősorban miattuk jelentkezett a Való Világ 5 villába, meg persze, hogy megmutassa, mekkora csajozógép. Gyerek volt még, amikor elkerült Kubából, de úgy tűnik, a vérét nem tudja megtagadni, egyszerűen imádja a lányokat. Az egész nyarat végigcsajoztuk, amiben szerintem nincs is semmi rossz, hiszen 18 évesen az ember még nem az élete párját keresi. Persze az is lehet, hogy a villában megtalálja - mondta Péter, Cristofel barátja.

Megint a papírforma érvényesült a Való Világ 5 beszavazóshow-jában

Ledermedtek a VV5 női szereplői a bikinis playmate láttán.
Megint a papírforma érvényesült a Való Világ 5 beszavazóshow-jában, nyert a műsor alatt haját kétszáz ízben megigazító egykori playmate, megszorongatta őt egy energikus asszonyka, és reménytelenül utolsó lett egy lány, aki vígaszágon került be a csapatba. Az RTL Klub Való Világ 5 valóságshow-jának szeptember 20-i beszavazóshow-jában, a "plázacica"-kategóriában Sysi, Dya és Niki mérettette meg magát - az ipszilonok túltengése miatt csoda, hogy utóbbi nem Nyky fantázianéven indult. Előbbi 2010 novemberében már próbálkozott a VV4-ben, akkor férjével párban bukott el azon a beszavazón, ahol házaspárok mérkőztek, utóbbi pedig két hete még esélytelenül sóhajtozott, majd kapott egy lehetőséget, ugyanis visszalépett egy jelölt, és annak helyére csúszott be. A már beköltözött hetes végignézte a műsort, Nikit öten várták be a valóságshow-ba, a playmate Dya egy voksot kapott, Sysi nevét is csak egy lakó mondta. A modell végül a szavazatok 51 százalékával nyert, 39 százalékot szerzett a másodjára elbukó kis feleség, 10 százalékon maradt Niki. A modell magas sarkú cipőben, parányi bikiniben hatolt be a villába - a fiúk örültek a jövevénynek, de a négy női lakó mosolya nem tűnt nagyon őszintének.

Való Világ 5 - Szégyelli VV Veronikát egyetemi tanár édesanyja

Elbujdokolt szégyenében VV Veronika édesanyja. Az egyetemi tanárnő már lánya életmódját is szégyellte, de azt még inkább, hogy már a tévében is megmutatta magát ország-világnak. Alekosz egykori menyasszonya most a ValóVilág 5-ben igyekszik bizonyítani, érdemes a közfigyelemre. Az előélete mindenesetre valóban figyelemreméltó: már kiskorúként maga kereste meg a kenyerét, s a közösségi oldalakra tizenhat évesen feltöltött képeiből sejthetjük, hogy nem élt apácaéletet: jachtokon, luxusvillákban fotózták lenge öltözetben. Nem csoda, hogy fekete bárány lett a családjában. Egyik közeli ismerőse szerint egyetemi tanár édesanyja olyannyira röstellte lánya életmódját, hogy a vidéki kisvárosból a fővárosba költözött, hogy ne kelljen pironkodnia az ismerősök előtt. Minderről a család egyik ismerőse beszélt a Borsnak. – Ők eredetileg gödiek, bár édesanyja nemrég Budapestre költözött, és ebben nagyban közrejátszott a lánya miatti szégyen. Úgy tűnik, Veronika sem büszke az anyjára, mert egy álmamát talált ki a nyilvánosság számára: nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az anyja azért lett sánta, mert őt mentette ki a vonat alól. Ebből egy szó sem igaz, csak anyagi segítséget remélt valakitől anyja állítólagos műtétjéhez, holott plasztikára volt pénze – mondta az anya egykori egyetemi diákja, aki az órákon is többször hallott a megtévedt lányról.
– A tanárnő maga hívta fel a figyelmet Veronikára a csoport előtt, de nem tudta, hogy az adatlapján milyen durva képek szerepelnek róla. Rengeteg diák megnézte, mire a tanárnő kapcsolt, és letörölte az adatlapot. Akkor bevallotta, hogy a kisebbik lányával nem jön ki túl jól, és hogy annyira más, mint a nővére. Elárulta, a lányait mindig úgy nevelte, hogy ne legyenek köztük tabutémák, s ez a határtalan liberalizmus megbosszulta magát. Veronika gyakran beszél kamera előtt a családjáról, édesanyjáról, ám ilyenkor aligha vér szerinti szülőjéről mesél. Van ugyanis egy pótmamája, aki négy éve a lelki támasza.
– Tizenhat éves volt, amikor megismertem. Úgy szeretem, mintha a saját gyermekem lenne – nyilatkozta Katalin.

A "plázacicák" kopogtatnak a Való Világ 5 kapuján

A műsor indulása előtt az egyik játékos visszalépett, így Niki az utolsó pillanatban kapott lehetősége a játékra. Kedden este kiderül, hogy Dya, Sysi és Niki közül ki szerzi meg a legtöbb nézői szavazatot és költözhet be nyolcadikként a VV5-villába. A "plázacicák"-kategória jelöltjei sikítozhatnak az RTL Klub stúdiójában szeptember 20-án este. Niki (az első képen) egy megfutamodott, utolsó pillanatban lelépett játékos helyett ugrott be a Való Világ 5 indulásakor, Sysi (a második fotón) pedig sportőrült rendezvényszervező. Ellenfelük lesz a harmadik képen látható, önmagát szinglinek valló Dya, aki adatlapja szerint modell, a Playboy címlapján is megfordult.

Annamária is bejutott a Való Világ 5 -be

Szombat este eljött végre a várva várt pillanat, elfoglalták birodalmukat a Villalakók, sőt vasárnap a Furák furája, Annamária is csatlakozott. Míg a nagydumás Fecó a fürdőszoba réz kiegészítőitől került extázisba, addig Seherezádé amiatt panaszkodott, hogy nincs szolárium a luxusbörtönben. A kezdeti "sokk" után természetesen már a pusmogásokra is sor került első éjszaka. Kinga, a Cselszövők cselszövője és Attila ki is beszélték Alekosz exét. Szerintük a plasztikbomba és az alfahím Gergő hamarosan ágynak esnek. Sőt, Attila máris „csajozott", tenyeres talpasnak hívta Kingát. Közben Seherezádé megállapította Veronika füle hallatára, hogy a lánynak nincsen négy kereke, amit a volt arajelölt bizony zokon vett. Hajtépésig ugyan nem fajult a dolog, de a két lány előreláthatóan nem lesz "öribari". Az összefoglaló után kiderült, hogy ki költözhet hetedikként a Villába. Vasárnap este a Furák mérték össze erejüket: a hanyagul flegma Adrienn, a bénító tekintetű Annamária és az elválaszthatatlan Edi és csahos cimborája, Rudi. A show elején meg is nézhettük, hogy ki áll a legközelebb ahhoz, hogy Villalakó lehessen. Ennek alapján 52%-al Annamária állt bejutása, és bár pár százalékot vesztett a beszavazó végére, előnyét továbbra is meg tudta tartani a másik két lánnyal szemben, így hetedikként ő választhatott ágyat magának a VV5 felújított luxusbörtönében.
A műsorvezető, Lilu szerint Annamária a Kill Bill című filmből is kiléphetett volna, hiszen tekintete szinte gyilkos, míg Fecó - akit a fürdőszobai réz kiegészítők okozta csodálat miatt még a névmemóriája is cserben hagyta - egyszerűen csak "Halálnak" nevezte a lányt. Annamária szerint az emberek szeretik a szélsőségeket, és ő ilyen. Imád piszkálódni, szurkálódni, és aki nem bírja az veszett ügy, aki bírja, esélyes lehet. Már az óvodában észrevette, hogy más, mint a többiek, míg más kislányok babáztak, Annamária mesekönyveket olvasott. Szerinte nincs szüksége taktikára a Villában, elég, ha magát adja. Izgalmat ígért, és unalommentes perceket.
A keddi beszavazóshow kategóriája: Plázacicák.

VV5 - Elfoglalták a ValóVillát az első lakók

Alekosz exe, Veronika hatodik lakóként színesíti a ValóVilág 5 csapatát. Az első valóságshow-hősök szombaton beköltöztek a luxusbörtönbe. Eljött a pillanat, hogy a Villa ismét megnyissa kapuit a VV5 játékosai előtt. Az alfahím Gergő, az összeférhetetlen Attila, a cselszövő Kinga, a szenvedélyes Seherezádé, a dumagép Fecó és a VV4 győztese, Alekosz volt arajelöltje, Veronika már elfoglalta az ágyát féléves rabságuk helyszínén.
Előtte azonban még a nézőknek arról kellett dönteniük, kinek szavaznak bizalmat Alekosz exei közül: a bájosan naiv Veronikának, a mindig pajkos Andreának, vagy az őrülten epekedő Barbarának. A lányok elmondták, már nagyon hiányzott nekik a Villa, leginkább pedig a reggeli ébresztő hangja.
A már bent lévő, első 5 lakó is leadta a voksát a lányokra: Gergő, Seherezádé, Fecó, Veronikát akarta maguk között tudni, míg Kinga Andreát, Attila pedig Barbarát. A nézők véleménye egyezett a villalakók többségével: Alekosz exmenyasszonyai közül végül Veronika költözhetett a luxusbörtönbe.
A vasárnapi beszavazóshow kategóriája: a Furák.

VV5: Alekosz volt párja Veronika költözött a Való Világ villába

A Való Világ 5 hatodik beszavazóshow-jában papírforma-győzelem született, a médiában legtöbbet szerepelt(etett) Veronika jutott be a játékba. A Való Világ ötödik szezonjának hatodik beszavazóshow-jában nem borult a papírforma, hiába volt visszafogott, szende Barbara, hiába vetkőzött ki magából, és rikoltozott őrült módjára Andrea, a médiában legtöbbet látott Veronika jutott be a villába. Mindhárom jelöltet ismerhette már a valóságshow-k iránt fogékony, groteszk, abszurd elemeket sem nélkülöző párkeresőket kedvelő tévéző, ugyanis szerepeltek a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban, amelyben a VV4 után népszerű Alekosz próbált csajozni, meglehetősen különös módon. A VV5 villája - szemben az ÖsszeEsküvők rezidenciájával, hol 24 szereplő nyüzsög - még feltöltés alatt van, a hetedik turnusban, szeptember 18-án a "furák" érkeznek: három, kissé lököttnek beállított nő alkotja a választékot.

Való Világ 5 : Attila az ötödik VV5 villalakó

A magának való, személyiségzavaros Attila nyerte a ValóVilág 5 ötödik beszavazó showját. Az összeférhetetlenek kategória játékosai inkább voltak halál unalmasak, mint érdekes figurák. Péntek este egy kiöregedett katonatiszt, egy  tudatzavaros kockafej és egy magamutogatásban szenvedő falu bolondja küzdött meg a bejutásért az Attila, akinek az egész élete egy taktikai játék, ezért a saját nevén be sem mer mutatkozni a hétköznapokon, álnéven éli mindennapjait. Mivel egész élete egy szerepjáték, ezért nyolc éve nője sincs, csak egy kutyával osztja meg az életét.
összeférhetetlenek kategóriájában. A VV5 beszavazót végül a személyiségzavarban szenvedő Attila nyerte, aki annyira elviselhetetlen figura, hogy csak egyetlen ember drukkolt neki a közönség soraiból. Arról nem szól a fáma, hogy ő vigyáz-e majd egy szem kutyájára, amíg a Való Világ villában őrli lakótársai idegeit.

Való Világ 5 - Szőke cselszövő lány is költözik a VV5 -villába

A Való Világ 5 negyedik beszavazóshow-ját Kinga nyerte, így ő is költözik szombaton. A Való Világ 5 negyedik, utálkozó dialógusokkal, női civakodással tarkított beszavazóshow-ját Kinga nyerte, ő is költözik be szombaton a VV5 villájába. Karakteréből (jómódból érkezett, a materiális, világi javakért rajongó, szőke cicababa) már van egy, két nappal korában Seherezádé jutott be, így a két nő vagy kikaparja egymás szemét az első hét után, vagy kebelbarátnők lesznek, addig a (szerkesztők által már várt) pillanatig, míg a rafináltabb és éberebb hátba nem támadja gyanútlan, naiv társát a főnyeremény megszerzése végett. A beszavazón szerepelt még Viki, benzinkúti eladó, és Reni, aki foglalkozáshoz (gogo táncos) képest meglehetősen visszafogott volt. Kinga már félidőben a voksok felét birtokolta, a műsor végén pedig az összes szavazat 48 százalékát begyűjtötte. Szeptember 16-án az "összeférhetetlenek"-kategória három szereplője küzd a bekerülésért.

Való Világ 5 - Bojkott az RTL Klub és a VV5 ellen!

Amint összegyűlik az elegendő aláírás, VV Éva rajongói petíciót nyújtanak be az RTL Klub-hoz, amely szerint kifogásolják, hogy kedvencük nem kapott műsorvezetői szerepet a VV5 egyik műsorában sem.
A rajongók azzal fenyegetőznek, hogy addig nem is nézik a csatornát, míg Baukó fel nem tűnik a képernyőn. Az exvillalakó meg vállalná is a munkát meg nem is - ha hívnák. De nem hívják. Rubin Kristóf szerint ugyanis VV Éva csak játékosnak jó, műsorvezetőnek nem - olvasható a velvet.hu-n.
 Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a VV Éva-rajongók az RTL-nak szóló petícióját (a helyesírási hibákért nem vállalunk felelősséget...).
"Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy az Új Való Világ 5 showban a VV4 húzónevének, sokunk kedvencének, Baukó (VV) Évának semmilyen szerepet nem szánt a csatorna. Semmi kifogásunk az ellen, hogy több, egykori VV-és is szerepet kapjon, és leszögeznénk hogy ez a petició nem irányul egyik szereplő nemzetiségi, etnikai, vallási hovatartozása ellen sem. Viszont, nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni azt cinizmust, ahogy az előző műsor lelkét- akit legtöbbször szavaztunk vissza-és ezáltal minket nézőket, sms küldőket ilyen módon semmibe vegyenek.
Baukó Éva rendkívűl erős karakterként nyilvánvalóan megosztott egyes nézőket, ez tény, azonban-és ezt a szavazások is rendre bizonytották-többen szerettük a szókimondását, egyenességét, jellemét, nagyon sok vidám-és olykor szomorú percet szerzett nekünk, nézőknek" - folytatta. "Mint ahogy az előtt is értetlenül állunk, hogy egy ilyen intelligens, kiválló beszélőkészségű-és nem mellesleg rendkívűl csinos hölgynek egyáltalán semmilyen szerepet nem szán az adó, annál is inkább, mivel az eddigi az összes VV5 széria szereplője megkapta Önöktől a lehetőséget. Az RTL Klub egy kerekedelmi csatorna, amely közvetett úton, de belőlünk, nézőkből él; Éva hivatalos Facebook oldala több mint 30 000 tagot számlál, és kérem ne feledkezzenek meg róla, a Facebookon, interneten kívűl is van élet, számtalan idősebb, vidéki vagy internethez nem értő ember létezik, akik meglehet hogy a világhálót ugyan nem, de a műsort viszont nézik. Ezért jutottunk többen, Baukó Éva kedvelői közül arra az elhatározásra hogy megírjuk ezt a petíciót, és mindaddig bojkottálunk minden RTL Group csatornát, amig a tisztelt műsorszerkesztők nem hajlandóak tekintetbe venni a nézők -nem kevés számának- kívánságát."

Megvan, mivel verheti a VV5 a VV4-et!

Sebestyén Balázs elmorfondírozott azon, mi kellene a VV5-be a nagyobb nézettséghez, és gyorsan rájött: szex, izomból.
"Nekünk készítőknek elsősorban az a fontos, hogy ez a műsor ne olyan legyen mint az előző volt" - mesélte a VV5 műsorvezetője. "Szerintem az erotika sem baj. Az előzőben csak a Gigivel és a Jerzyvel történt valami, de ha itt több szerelmi szál szövődik, az megint egy új típusú reality lehet. Kifejezetten fogom szeretni, ha több szerelem lesz a villában" - magyarázta Sebestyén Balázs.

Való Világ 5 - Az IQ szint veszélyesen csökken

„Ha már bent van Seherezádé, akkor kell oda egy Jose Armando!”
Annyira de annyira készültünk valami eget rengetően felemelőt és pozitívat írni a legújabb villalakóról. Kezdés előtt hegyesre köszörült ceruzákat, jegyzettömböket helyeztünk készenlétbe a képernyő elé, hogy megalkothassuk a készülő dicshimnusz kereteit.
Azután megkezdődött a VV5 harmadik beszavazó és azon nyomban folyni kezdett a tapéta a falról a jobb sorsra érdemes cerkák pedig repültek a kukába.
Bocsássuk is előre a végeredményt, hogy az olvasónak ne keljen véresre rágni a körmét: Jose Armando lett a villa új IQ császára.
Három olyan srác versenget tegnap a nézők kegyeiért, akiket valamiféle szerkesztői baklövés folytán dumagépnek tituláltak. Kettőjük azonban egész egyszerűen bamba volt, ezért a harmadik, aki szándéka szerint szeretett volna megfelelni csoportja definícióinak, olyan produkciót nyújthatott, amivel sikeresen elvarázsolta a viszkető ujjú sms-ezőket. Dumagép mivoltát sajnos nem sikerül bebizonyítania, de azt hogy 3 és fél mondatot tökéletesen tud üvöltve ismételgetni önmagát hergelve, azt viszont hitelesen. Az új VV5 hős a bemutatkozásában elmondta, hogy stílusát, megjelenését és szókincsének javarészét a jelenleg futó szappanoperákból meríti. Érzése szerint mind a fizimiskája mind a belső értékei adva is vannak a figura autentikus formázásához. ( és tényleg…)
- FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT-
Ezzel a szalagcímmel adták tudtunkra a hivatalos weblapon az új lakó fenomenális képességeit. A nyertes egyébként egyházi segédlettel jutott túl a megmérettetésen, amit kissé igazságtalannak érzünk. A pofátlan fickó előzetesen megáldatta a fellépő ingét. Így persze, hogy gond nélkül mosta le a pogányokat a pályáról.
Brazíliában már most szívják a fogukat, hogy ezt a fantasztikus karaktert elhappolták előlük. Valóban van is mit sajnálni, mert az új sztárunk több vasat is tart a tűzben, miközben a hírnév felé menetel.
Elmondása szerint imádja a nőket. Ez okozta a vesztét is nemrégen. Mivel sem ő sem egyik kiszemeltje nem tudott ellenállni a csábításnak megcsalta menyasszonyát, aki sajnos nem tolerálta az az apró kilengést. Pedig a pedáns  Jose Armando alias Fecó minden reggel kivasalja a zokniját.
Valakinek támadt egy olyan érzése, hogy egy Alekosz klónt látott a képernyőn? Némi hasonlóság csakugyan fellelhető. Balogh Ferenc egyébként raktáros, kedvence a cigánypecsenye. Választott sportága a szájkarate. A népes család természetesen a stúdióban szurkolt a hatalmas fölénnyel nyerő Fecóért. Búcsúzáskor egyikük felkiáltott: Megcsináltuk! Talán még emlékszünk Gombi hogyan jutott be az előző szériában. Persze ez esetben a hatalmas erő és az áldás is elég lehetett.

Való Világ 5 RTL KLUB - Fecó lesz a dumagép a Valóvilág Villában

Egymásszavába vágva nyomták a sódert a Dumagépek a Való Világ 5 harmadik beszavazó show-ján.
Ricsi, Márió és Fecó egészen elképesztő módon pörgött rá a műsorra.
Fecó annyira felturbózta magát, hogy a másik két fiú bedühödött, amiért ők szóhoz sem jutottak az üvöltözve hadaró fiatalember mellett. Így aztán még be sem költöztek a villalakók, máris megtörtént a ValóVilág 5 első összezördülése. A jelekből ítélve Fecó jó taktikát választott, hiszen ő lett a harmadik leendő villalakó.

Olaszok is nézik majd a Való Világ 5 -öt - az új villalakó szerint

A Seherezádé című sorozat jó nézettséggel ment a Tv2-n, de most már az RTL-nek is van Seherezádéja: a VV5 -be bejutott lány szerint Olaszországban is sokan nézik majd miatta a valóságshow-t. Eddig Seherezádé a Tv2-nek hozott szerencsét, a török szappanopera jó nézettséggel ment a délutáni műsorsávban. 2011 őszén ilyen nevű szereplője az RTL Klubnak lesz, ugyanis másodikként a Való Világ 5 villába bejutott egy Seherezádé. Az Olaszországból hazaköltözött lány Facebook-oldalára írt röviddel a szeptember 13-ai beszavazóshow előtt.
"Nyerni akarok, színesebbé, egyedivé és izgalmasabbá tenni a villát - nem azért, mert épp ráérek! Gondoljatok bele, mi, magyarok folyton a külföldi valóságshow-kat, sportot, sorozatokat nézzük, épp itt az ideje, hogy a mi valóságshow-inkat nézzék a külföldiek. Olaszországból, garantálom, nagyon sokan lesznek kíváncsiak a mi Való Világ 5 -re, ha bekerülök! Mindenki szabadon dönt, de garantálom, velem a VV5 sokkal egyedibb és különlegesebb lesz, mint ezelőtt" - írta.
Az RTL Klub realityje szeptember 14-én a dumagépek című kategória jelöltjeivel folytatódik. Beköltözés szombaton, egy nappal a Tv2-es ÖsszeEsküvők rajtja után.

Való Világ 5 - Seherezádé az igazi Szenvedélyes nő a VV5 -ben

A leghangosabban sikítozó lány jutott be a VV5-villába. Az RTL Klub valóságshow-jának második beszavazóját a szőke Seherezádé nyerte, így ő költözhet be szombat este a VV5 felújított épületébe. A VV5 második adásában a mindössze három hónapja tartó, ennek ellenére nagyon biztosnak vélt párkapcsolatban lévő Szilvi küzdött a bejutó helyért Seherezádéval, aki bemutatkozó kisfilmje alapján ideje nagy részét eddig azzal töltötte, hogy olasz barátja pénzét verte el dinamikusan különféle magyar butikokban. Félidőben előbbi tragikusan állt, mindössze öt százalékot gereblyézett össze, ellenben nagyon jól nyomult a harmadikként bemutatkozó Bea, annak ellenére, hogy nála kevésbé hihetően még senki nem mondta ki azt a magyar televíziózás történetében, hogy "előttem nincs akadály." Az első adás reménytelenül álmosító, melankolikus hangulata után valamelyest felpörgött a beszavazóshow, mindhárom jelölt magas hangon sikítozott, próbálta felülmúlni a többieket - legalábbis hangerőben. A továbbjutót a műsorvezető, Lilu nevezte meg: a voksok ötven százalékát szerezte meg Seherezádé (a képen), aki előbb pár obligát sikítással ünnepelt, utána pedig olaszul rikoltozva üdvözölte barátját, kérve, hogy várja majd meg a játék után. A VV5 szeptember 14-én a dumagépek nevű kategória szereplőivel folytatódik.

Való Világ 5 - A szenvedélyes nők következnek a VV5-ben

Az RTL Klub valóságshow-jának szeptember 13-ai beszavazóshow-ján a "szenvedélyes nők" kategória hármasa mérkőzik meg, egy napra rá a "dumagépeké" a képernyő.
Szeptember 12-én elindult a Való Világ 5 szériája, elsőre a korábban kábítószer-kereskedelem miatt bő négy évet ült Gergő, Dukai Regina bátyja jutott be a show-ba. A második beszavazón az RTL által szenvedélyes nőnek aposztrofált Bea, Szilvi és Seherezádé próbálkozik.
A barna hajú Szilvi adatlapja szerint tanuló, de feltűnő, színes egyéniségnek tartja magát, ismertté szeretne válni, a médiában dolgozna. Seherezádé (a fenti képen) Olaszországban tanulmányozta a valóságshow-kat, hazaköltözve úgy véli, hogy neki helye van egy ilyen realityben. A harmadik képen látható, modellként, koreográfusként dolgozó Bea az adatlap szerint heti 5-14 alkalommal szeretkezik, nem szereti a kényes nőket.

Való Világ 5 - Lelépett a VV5 plázacicája

Irina (jobbra)  Niki lesz majd ott a plázacicák kategóriában
Balhésan indul a ValóVilág ötödik szériája. Még el sem kezdődtek a beszavazóshow-k, az egyik jelölt máris meggondolta magát. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, ezúttal 14 kategóriában 42 szereplő száll harcba, hogy beköltözhessen a villába. Irina (21) 38 ezer jelentkező között harcolta ki a lehetőséget, hogy megmutassa magát. Plázacicák kategóriá­ban indult, ám a beszavazóshow előtti utolsó pillanatban úgy döntött, mégsem szeretné vállalni a szereplést a VV5 valóságshow-ban. – Nem értem! Végigcsinált egy 4-5 fordulós castingot, részt vett a főcím forgatásában, fotózásokon, kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna, majd az utolsó pillanatban minden ok nélkül úgy döntött: neki ehhez még sincs kedve. Nagyon igazságtalannak érzem ezt azzal a 38 ezer jelentkezővel szemben, aki boldogan vállalta volna a szereplést. Természetesen lehetnek jogi következményei ennek, de nekünk most elsősorban azzal kell foglalkoznunk, hogy a műsor jó legyen, nem pedig azzal, hogy egy felelőtlen huszonéves lányt polgári peres bíróság elé citáljunk – nyilatkozta a Blikknek Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője, aki azt is elárulta, a VV5-ben már nem fognak engedni a játékosok hisztijeinek. – Ha ebben a szériában bárki is azon fog siránkozni, hogy haza akar menni, készséggel kitárjuk előtte a villa ajtaját, és már mehet is, hiszen több ezer fiatal van, aki boldogan beköltözne helyette. Olyanok, akik valóban komolyan gondolják ezt a játékot, és vállalják a tényleges felelősséget is, nem csupán egy pipát akarnak, amely szerint sikerült bejutniuk a válogatóra – tette hozzá Rubin.
Miután Irina távozásával felszabadult egy hely, a csatorna lehetőséget adott egy másik lánynak, hogy plázacicák kategóriában részt vegyen a beszavazóshow-n. 
Niki

– Elárulom, a szívem mélyén mindvégig éreztem, van esély arra, hogy mégis bekerüljek valahogyan. Őszintén szólva nagyon hálás vagyok Irinának, bár nem értem, egy ilyen lehetőséget miért dob vissza valaki. Ha bekerülök, mindent megteszek majd, hogy én nyerjek. Úgy látom, nagyon erős csapat jött össze, mindenki keményen küzd majd a győzelemért – mondta a Blikknek Niki (20), aki Dyával és Sysivel mérkőzik majd meg a bekerülésért.

Való Világ 5 - Dukai Gergő az Alfahím a VV5 villában

Dübörgő tapssal és hatalmas ovációval kezdődött meg az RTL Klub ValóVilág 5 szériájának első beszavazó show-ja. Az első lakó a szombati beköltözéskor az Alfahímek közül kerül a villába. Dukai Gergő magabiztosan vezetett az egész beszavazó show-ban.
A 31 éves fiatalembert nem tudta legyőzni sem Viktor, sem pedig Beló, pedig ők is megtettek mindent a győzelem érdekében. Ez azonban nem volt elég, így az már biztos, hogy Gergőnek teljesült a vágya. Most megmutathatja, milyen az igazi arca.A fiatalember azt szeretné, ha tisztalappal indulhatna ő is az életben.

Való Világ 5 - Istenes Bence, a Cool TV-n szeptember 19-től látható NekedValó című műsor házigazdájaként

Istenes Bencére, a Cool TV-n szeptember 19-től látható NekedValó című műsor házigazdájára felszökött pár felesleges kiló. A műsorvezető egyáltalán nem küzd azért, hogy lefogyjon, mire a Való Világ 5 valóságshow indul.
"Volt egy nyár, amikor kevesebbet sportoltam, abbahagytam a focizást, amit versenyszerűen csináltam, és felszaladt rám pár kiló, aminek tényleg örülök, mert régen csont és bőr voltam. Ezt a plusz tíz kilót csak kordában kell tartanom, ennyi. A magasságomhoz képest megfelelő a súlyom, bár a hasam egy picit zavar, ezen még dolgoznom kell" - mesélte a műsorvezető.

Való Világ 5 - A műsorvezető nem szexel celebpasikkal, viszont sokat olvas

Lilu máshogy punk, nem szexel celebbel. A műsorvezető nem szexel celebpasikkal, viszont sokat olvas, ezért szerinte ő máris sokkal kevésbé érdekes, mint más ismertemberek. Amit csinál, azt szereti, és nem hisz a négy és fél órás üzbég monodrámákban.
A következő jó néhány hónapod folyamatos, kemény munkával telik majd. Felkészültél rá?
A két Való Világ 5 közt a Reggelit vezettem, akkor nagyon korán kellett kelni. Igazából most annyi változik, hogy a munkám áttolódik estére. Most már lehet tudni, hogy kilenc körül kezdődnek az adások, ez azt jelenti, hogy nagyjából hét körül fogok bejönni, úgyhogy az egész napom szabad.
Marad még időd mellette valamire?
Ha valaki nagyon akarja, hogy valamire legyen ideje, akkor arra szakít. Nekem az az elsődleges szempont, hogy Dáviddal minél többet tudjak együtt lenni. Ráadásul a műsort Balázzsal felváltva vezetjük, tehát ha heti 3-4 alkalommal jövök este dolgozni, akkor is egész nap vele lehetek.
Tudsz magaddal foglalkozni, olvasni vagy más hobbit űzni?
Nagyon szeretek olvasni, nagyon fontos pontja az életemnek. Csak a Dávid születése utáni időszakban nem jutott rá elég időm, mert akkor szoptattam háromóránként, éjszakáztam, hajnaloztam mellette, így ha volt egy-fél órám, odafeküdtem mellé aludni. De most, hogy már nagyobb, és átalussza az éjszakát, ráérek. Nyáron nagyon sokat olvastam, már hiányzott.
És mit olvasol?
Főleg japán és skandináv szerzők könyveit. Legutóbb mit is olvastam? Az is egy japán szerző könyve volt, Ne engedj el a címe. Ez is egy tökjó lélektani regény, a legjobban azt élvezem, amikor van fél órám és leülök olvasni, hogy bekerülök egy másik világba. Az olvasás már kamaszkorom óta óriási szerelem, a legfontosabb.
Valami más? Zene, tánc?
A zenehallgatás mostanában kimerül abban, hogy Vannak még rossz gyerekek, meg hogy Bogyó és Babóca, két jóbarát kalandja... Szóval nálunk leginkább gyerekzene szól otthon és a kocsiban is. Nyilván amit én szeretek, az nem mindig lenne jó neki, Foo Fighterst nem hallgathat egy kétéves gyerek. Bár a Rolling Stonesszal már egész jól áll.
Ezt azért meg nem mondtam volna.
A férjemmel Stones-fanatikusok vagyunk. Most olvastam ki Keith Richards életrajzi könyvét. Teljesen a hatása alatt vagyok, egy hónapja fejeztem be. És hát napokon keresztül néztük esténként Scorsese Stones-dokumentumfilmjét. Amikor Keith Richards kijön, megáll, és valami nagyon hülye tüll van a hajában, körbenéz, és azt mondja, „it's good to see you. But it's good to see anybody”, hát szerintem ez őrület. De gondolom, nem erről akartál kérdezni.
Tulajdonképpen de, bármiről, mert a gyerekeden és a műsoron kívül másról sosem szoktál beszélni.
Nagyon jól vagyok, jól érzem magam, szeretek élő adást csinálni minden este. Nyilván az embernek van egy másik élete, otthon, a gyerekkel, de hát annyira azért nem élünk rock'n'roll-életet. Nálunk a rock'n'roll az az, hogy múltkor három részt is megnéztünk a 24-ből. Már csak egy epizód volt az évadból, este tizenegykor egymásra néztünk a férjemmel, „punkok vagyunk? Punkok vagyunk!”, és megnéztük. Aztán keltünk fél hatkor. Ezért is érdektelen az én nyilatkozatom a bulvármédia számára, mert átlagos életet élünk, a celebférfiak nem voltak meg az életemben, nem csinálok botrányokat, szóval nem is nagyon nyilatkozom.
Minden szempontból elégedett vagy az életeddel?
Tudom, hogy nagyon menő a VV5-öt lesajnálni, meg cikizni, meg nagyon rosszakat mondani, de azt gondolom, hogy egy ez nagyon jó tévéműsor. Ha ezt a műsort hihetetlen tömegek nézik, akkor ha cikizzük, akkor az ő ízlésüket is cikizzük. Ha az ember este hazamegy, akkor biztos nagyon szívesen megnéz egy négy és fél órás üzbég monodrámát, de amikor egész nap feszültség van a kollégáival, és próbálja megoldani a problémáit, akkor lehet, hogy felüdülést jelenthet számára egy szórakoztató műsor.
És meddig szeretnéd ezt így csinálni? Mit tervezel hosszú távon?
Épp most beszélgettem a műsor kreatív producerével, annak idején ő hozott ide az RTL-hez. Mondtam neki, hogy milyen jó még mindig itt lenni, mire ő: „látod, Lilu, mondtam, hogy ez nem egy balerina-állás”. Az embernek mindig meg kell találnia a helyét, de ha ügyes, akkor tíz év múlva is műsorvezető lesz. Én ezt szeretném csinálni később is, mondjuk akkor már nyilván nem a Való Világ 5 -öt fogom vezetni, de remélem, hogy lesz olyan feladat, amire alkalmasnak találnak, és én is szívesen vállalom.

Indul a VV5 - miért nem kérték fel Alekoszt?

Az RTL Klub az előző ValóVilág sorozat szereplői közül Gigit, Bécit, Anikót és Olivért kérte fel a hamarosan induló VV5-ben műsorvezetésre. A győztes, Alekosz nem kell műsorvezetőnek.

- Ennek így kell lennie, én másban vagyok jó - mondta az egyszer "szexkiborgnak", máskor "szoknyapecérnek" minősített Alekosz az Új Ásznak. - Ez nem az én asztalom, ezt tudja mindenki. Én a saját gondolataimat szeretném elmondani, a műsorvezetés pedig kötött.