Való Világ 5 - VV5 Kinga playboy fotói, egy kis retusálás itt-ott

VV Kinga lehetőséget kapott a Playboytól, hogy megmutassa testét a nagyvilágnak. Kinga sokáig készült a fotózásra, hiszen nem kevés súlyfelesleget kellett leadnia! Lehet, hogy nem sikerült elérnie alakjával a Playboyhoz szükséges formát?! Nagy megtiszteltetés ma már bármelyik lánynak, ha megjelenhet a Playboyban, plána ha a címoldalon találkozhatunk vele. VV Kingát alkalmasnak tartotta az újság arra, hogy megmutassa bájait kendőzetlenűl a férfi olvasóknak. 
Reklámozza cégét vállalkozását itt is !   NEThirdetes.com
Kinga nem titkolta – nem is titkolhatta -, hogy rengeteget magára szedett a Való Világ 5 játékában. A mozgás hiánya és a finomabbnál finomabb ételek azonnal meglátszottak a lányon. A plusz 15 kiló hamar felszaladt testére. Saját bevallása szerint is hízékony, a VV5-be való beköltözése előtt is rengeteget fogyókúrázott.
Kinga mindent megtett azért, hogy testéről lekerüljenek a hurkák. Fogyókúrázott és diétázott is, de úgy látszik nem sikerült mindent eltüntetnie. A Playboyban viszont ideálisnak kell tűnnie egy lánynak. Nem először derül ki, hogy egy lányt retusálnak, és ezzel a lehetőséggel nem csak a Playboy él. Egy ideális világban ideálisnak kell látszódjon az ember is.
Kinga esetében viszont az árnyékot rosszul retusálták. A bőr már az ideális vonalat követi derék tájékon, míg az árnyékon bizony ott vannak a hurkák. Kiderült a turpisság, amit mindenki tud, amikor megvesz egy ilyen újságot, de most szembesülnie is kell vele.