Való Világ 5 - Seherezádét kidobta az olasz pasija

Már meg is van a műsor első áldozata. Seherezádé ugyan nem fog értesülni a dologról, de jelenleg is éppen a Facebookon őrjöng a pasija. Már külön oldalt is létrehozott, ahol precíz ütemterv szerint kívánja porig alázni volt kedvesét.
Az olasz srácnak elég volt megnézni a tegnapi jacuzzis felvételt, ahol Seherezádé ölelkezik Gergővel, majd azonnal virtuális tombolásba fogott. Igazira egyelőre nincs módja, mert az általa hűtlennek ítélt lány el van zárva mindenkitől, még tőle is. Akik már megszokták Alekosz barátnőinek mindent megengedő nyámnyila nyilatkozatait, azoknak furcsa lehet a mediterrán fickó erőteljes reakciója. Itt a felvétel amin kiakadt az olasz:
Tegnap a következő posztot tette ki Seherezádé hivatalos Facebook-oldalára:

"Holnap este vessetek egy pillantást Seherezádé hivatalos oldalára, posztolok egy képet az összecsomagolt bőröndjeiről, amelyek indulásra készen állnak vissza Budapestre... Srácok, ti akartatok showt, és én garantálom, hogy megkapjátok! Én alkottalak és én is teszlek tönkre...
claudio venanzetti”

A lány anyja hiába könyörgött egy bejegyzésben, hogy hagyja abba a keresztes háborút. A fiú válaszul létrehozott egy új oldalt ahol tovább folytatta az őrjöngést és elkezdte a lány erotikus képeit is felhelyezni majd további meztelen fotókat is ígér.
Valahol Seherezádé is érezheti, hogy valami nem stimmel, mert másnap reggel úgy tett, mintha semmire sem emlékezne a történtekből a részegsége miatt.
 "Hát, miután felébredtem a hatalmas buli után, én nagyon rosszul éreztem magam lelkileg is, mert tudom, hogy egy kicsit túlzásba vittük az alkoholizálást a csajokkal, és volt pár részlet az estéből, amire nem emlékeztem"

A vicces az, hogy Gergő előre megjósolta Attilának, hogy a lányok letagadják majd a történteket.
Azért jó esélye lehet annak is, hogy egy rendkívül profin felépített hack részesei vagyunk. Seherezádé odabent, a barátja idekint csinálja a balhét, aminek hatására magasba szökik a lány ismertsége és természetesen egy párbajon biztos befutó lesz, mert a nézők nem szeretnék, ha a balhé túl hamar véget érne.
Eközben Annamária a borzasztó megjelenésű lány úgy döntött, hogy egy új módját próbálja ki a rajongó szerzésnek. Figyelem! Csak erős idegzetűeknek! Tegnap új lakó költözött a villába… egy kismalac. VV Zizi-t már lájkolni is lehet a többi lakóval egyetemben az oldalsávunkban. Reméljük róla nem derül ki később sem semmi disznóság.