A VV 4 karakterei köszönnek vissza a VV 5 -ben?

A Való Világ 5 indulása előtt a produkció munkatársai többször is hangsúlyozták, hogy a szeptemberben rajtoló széria számos újdonsággal kerül majd képernyőre. Ilyen többek között az új játékoskategóriák kialakítása. Azonban mióta a lakók beköltöztek, egyre több hasonlóságot lehet észrevenni az előző sorozat, és a jelenlegi játékosok között.
Itt van például a legelső VV5 lakó, Gergő, aki sok tekintetben hasonlít a VV4 játékosára, Olivérre. A két nehézfiú ugyanis nemcsak külsőre - tetoválások, hasonló alkat - hanem természetében is egyezik. Gergő az első pillanatban magához ragadta a vezetői szerepet, s előszeretettel terelgeti a játék menetét, ahogy azt elődje is tette. Dukai Regina testvérére éppen ezért tapadnak a nők. Az alfahím a csajozás helyett azonban szívesebben mondogat oda, viccelődik, vagy épp beszólogat a lakóknak - pont mint Olivér.
Attila, és Alekosz természete is sokban hasonlít egymásra. Attila ugyanis épp olyan választékosan próbálja meg kifejezni magát, mint elődje. Sőt, mindkettőjük meglehetősen magabiztosan él. Épp úgy, ahogy korábban Alekosz, most Attila próbálkozik mindegyik csajnál, fondorlatos szófordulataival, kimért beszédével próbálja meg elvarázsolni a hölgyeket.
Nem is beszélve a villa skalpvadászáról, Christofelről. A magát kubai származásúnak valló srác ugyanis legalább annyit foglalkozik a külsejével, mint a korábbi játékos, Gombi. Christofel és Gombi azonban az életben is jól kijönnek egymással, hiszen a szoláriummániások régóta barátok.
Persze a lányok között is találni párhuzamot. Ott van a plasztikcica, Veronika, aki nem csak külsőben, de temperamentumában is igazán hasonlít Szandikára. A plasztikcsodák pedig a valóságban is jó barátnők.
Sőt, ha Kinga így folytatja, talán a korábbi szereplő, Baukó Éva még nevére is veszi. A minap ugyanis Annamária is felhívta a bentlakók figyelmét arra, hogy Kinga épp olyan hisztérika, mint a korábbi lakó. A rakoncátlan, szőke hajkorona, és a síró-pityegő stílus mindenesetre stimmelni látszik.
Ahogy a nemrég bekerült Melinda is számos tekintetben hasonlít a korábbi szereplőre, Zsuzsira. A két lánynak nem csak az érces hangszín az egyetlen közös vonása, hanem végtelen kutyamániájuk, és a pasikhoz való hozzáállásuk is hasonló. Mindketten kedvelik a férfiak társaságát, s azt, ha ők irányítanak.
Persze elképzelhető, hogy ezek az egyezések véletlen egybeesések. Ám sokkal valószínűbb, hogy a VV5 szereplői a biztos bejutás reményében hosszasan tanulmányozták az előző széria játékosait, átvéve néhány jellemvonásukat. Hogy mennyire válik be a VV4 karaktereinek koppintása? Idővel úgyis elválik.