Ismétlődnek a karakterek a Való világ villában

Ugyanazok a jól bevált karaterek találhatók meg a VV5 ben mint a korrábi való világ valóságshowban.

Korábban Simor Olivért hasonlították Majkához, most VV Gergőt Simorhoz; VV Anikót BB Évához, most pedig Anikóhoz a Való világ 5 Dyáját. De nemcsak az ő karakterük ismétlődik: VV Kingát Baukó Éva utódjaként emlegetik hisztijei miatt, Attila úgy, ahogy van, Alekoszt utánozza, a kacsacsőrű szilikoncsajok meg állítólag ugyanolyan okosak. Vagy nem. Ja, hogy ezek meg kik? Ahhoz olvasson tovább.

 

 

Éva-Kinga

Kingát, a cselszövők kategóriában bekerült 22 éves hoszteszt legelőször Fura Annamária hasonlította egyik vitatkozásuk alkalmával a korábbi széria törtetőjéhez, Baukó Évához. A Halálként becézett villalakó szerint Kinga pont olyan nagypofájú és hisztis, mint Baukó, csak épp karikák nincsenek a szemei körül. A Nekedvaló múltkori adásában szembesítették ezzel a jelenettel VV Évát, aki viszont nem látja a hasonlóságot. De főleg azt nem érti, miért sértődött meg ezen a hasonlaton Kinga. "Szerintem nem kellett volna, hisz én csak a végéig bent voltam. Ha valaki azt mondja, hogy Éva, akkor az nem rossz" - vélekedett.

Alekosz-Attila

Ugyanebben az adásban került szóba az is, hogy az összeférhetetlen kategóriában bejutó Attila karaktere pedig Alekoszéhoz hasonló. Az üzletember már a kezdetektől fogva a VV4 győztesének szavajárását használta (Mindig, minden körülmények között), és ez már Baukónak is feltűnt: "Az első napokban levágtam, hogy Attila próbálja felvenni azokat a momentumokat, amiket Alekosztól lehetett látni" - magyarázta. Aztán hozzátette, Attila és Kinga kapcsolatát Alekosz és az ő viszonyához lehet hasonlítani, hiszen Kinga nagyon élvezi, hogy Attila mellette van, és egy biztos pontot jelent neki.

Anikó-Dya

Mindketten fekete hajúak és mindketten bőgősek. Nádai VV Anikó végigdrámázta a Való világ előző szériáját, Dya - igen, szigorúan ipszilonnal - pedig már a második héten elsírta magát pusztán azért, mert egy malac beköltözött a villába, és hát ő "annyira szereti az állatokat, hogy el se tudja mondani, mennyire szereti az állatokat." A VV4-ben egyébként a többség Anikót vélte a legszebb csajnak a beszavazottak közül, míg Dya mindenféle közvéleménykutatás nélkül kijelentette, bizony, nincs nála szebb nő a mostani valóságshow-ban.

Olivér-Gergő

Annak idején a villa Rosszfiúját Majka utódjának tartották, nem is véletlenül, Simor Olivér ugyanis már a második lehetőséget kapta műsorvezetőként kiesése óta. A mostani szériában pedig VV Gergőt, Dukai Regina bátyját hasonlítgatják Olivérhez. Mindketten az elsők között költözhettek be a villába, ahol egyből vezéregyéniséggé és a csajok kedvencévé váltak. Gergőnek utóbbi esetben mondjuk most elég könnyű dolga van, hiszen a VV5-ben egyedül ő az, aki kinéz valahogy.

Szandika-Veronika

Mivel már a villában is elhangzott, így bátran le lehet írni közös jelzőnek a kacsacsőrt, ami nanáhogy a természetellenesen felpumpált ajkakat jelenti. Ehhez szinte törvényszerűen jár a vékony, Kacsamesékből is ismert hang, és az értelmet csak nyomokban tükröző tekintet. Mindemellett ki kell emelni, hogy mindkét plasztiklény közeli ismerősei állítják, szó sincs arról, hogy LőrinczVV SzandikaAlexandra és Veronika - Alekosz kamuara-show-jának győztese - buta lenne, csak úgy csinálnak, mintha. Hogy ebben mi a jó, arra még senkitől sem jött válasz.