Való Világ 6 - Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elárulta újra indul a Való Világ

Nem elsősorban nézettségei szempontok indokolják a VV6 elindítását, hanem az, hogy az RTL II-n is jelentős, sokakat érdeklő és állandóan megújuló tartalom legyen folyamatosan látható" - indokolta a Való Világ 6 elindítását Kolosi Péter.
"Alapvetően az eddig ismert műsort látják majd a nézők, de lesznek benne változások is, ahogy eddig szinte minden évadban voltak. Ezúttal is lesznek majd kategóriák a beszavazáskor, de több részletet még nem árulnék el. Egyébként jó érzés visszagondolni a korábbi évadokra, ebben a műsorban tűnt fel Anikó vagy Majka, itt gyűjtöttünk a nézők adakozásával rekord összeget, 177 millió forintot a Minden gyerek lakjon jól! Alapítványnak. Ez az a műsor, amely összes sorozatát figyelembe véve már majdnem két évig a legnézettebb napi televízióműsor volt Magyarországon. Aki pedig látta az ötödik szériát, azt is tudja, mennyire képes a műsor a megújulásra" - magyarázta az RTL Klub programigazgatója. Az elmúlt részekben volt olyan játékos aki feladta, de olyan is, akit ki kellett zárni. Kíváncsiak voltunk, hogy ezzel kapcsolatban változnak-e a szabályok.
"Minden játékosjelölt pszichológiai vizsgálaton (is) részt vesz, mielőtt bekerülne a villába (illetve már a beszavazó showba), de ezzel együtt nem lehet kizárni, hogy valaki közben feladja, vagy valamilyen okból mi zárjuk ki. Erre egyébként számos olyan oka is lehet valakinek, aminek semmi köze nincs az alkalmasságához vagy felkészültségéhez. Ugyanakkor bárki, bármikor elhagyhatja a villát" - tette hozzá