ValóVilág 5 - VV Gergő szakított Csillával!

Véget ért a nagy boldogság, VV Gergő (33) újra egyedülálló férfi lett. Mindössze három hónapig tartott az újrakezdett kapcsolat, pedig olyan lendülettel találtak ismét egymásra a fiatalok, hogy úgy tűnt, örökre együtt maradnak. Gergő szerelme Csillával már kiállta a legnagyobb próbát: a villába költözés előtt szakítottak, de miközben Gergő bent Seherezádét ölelte, Csilla pedig mindezt a televízió előtt nézte, akkor is szerették egymást. Amikor pedig Gergő végérvényesen kiesett a játékból, újra egymásra találtak. Nem is volt kérdés, hogy felmelegítik-e a kapcsolatot, természetes volt, hogy együtt folytatják tovább az életüket. Kapcsolatukat rengeteg támadás érte, sokan taktikai lépésnek tekintették Gergő Seherezádéval való viszonyát, ami miatt a fiúnak nem csupán a Sehi-rajongókkal, de még a szőkeség anyjával is meg kellett küzdenie. Gergőt azonban mindez nem érdekelte.
Teljes mellszélességgel kiállt Csilla mellett, büszkén vállalta, hogy ők ketten egy pár. Bár Csillát Siófokhoz kötötte a munkája, Gergő pedig a fővárosban akart szerencsét próbálni, bíztak abban, hogy a közel 100 kilométeres távolság nem állhat szerelmük útjába. Tervezgették, hogy hamarosan összeköltöznek, úgy tűnik azonban, erre már soha nem kerül sor. Csilla ugyanis hétfőn délután a Facebook-adatlapján osztotta meg a hírt: egyedülálló. Csilla Mészáros már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló" – olvasható a lány adatlapján, s ehhez Csilla csupán ennyit fűzött hozzá: Nem vagyok hajlandó válaszolni senki kérdéseire, sem itt, sem privátban... Ne haragudjatok!
Gergő viszont megtörte a csendet, és bár nagyon szűkszavúan, de a Blikknek elárulta, valóban szakítottak. Nem igazán szeretnék ebbe a dologba mélyebben belemenni, legyen elég csak annyi, hogy a hír igaz: amit Csilla kiírt az oldalára, az úgy van. Hogy mi az oka? Ő Siófokon, én Budapesten, ennyi. Nehezen tudtuk összeegyeztetni ezt az egészet – mondta a Blikknek Gergő.