Való Világ 2013 - Tizenegymillió forintot, nyereménylakását és autóját is követeli Alekosztól az RTL Klub

Tizenegymillió forintot, nyereménylakását és autóját is követeli Alekosztól az RTL Klub a tegnap kezdődött perben. A konkurens csatornához átigazolt görög megsértődött az RTL programigazgatójára. Szerződés kötötte az RTL Klubhoz Alekoszt, a ValóVilág 5 győztesét. Amikor vállalta, hogy szerepel a TV2 Frizbi című műsorában, az ÖsszeEsküvőkben is, megszegte a szerződést. De nemcsak ezért perelte be az RTL, hanem azért is, mert állítólag nem tartotta be titoktartási fogadalmát. A csatorna ezért ötmillió forintot követel tőle, továbbá azt, hogy adja vissza a nyereményéből eddig átutalt hatmillió forintot, és az autót, valamint a nyereménylakást. Legérzékenyebben a maldív-szigeteki utazás elvesztése érintett. Személyes fájdalomként éltem meg, ugyanis volt páromnak, Tündének akartam ajándékozni az utat. Mindenképpen túlzásnak találom a követeléseket, és bízom benne, hogy reális döntés születik majd – mondta a Borsnak Alekosz, aki úgy érzi, méltatlanul bánt vele egykori kenyéradója.
– Sértőnek találom, hogy Kolosi Péter úr hónapokkal ezelőtt, azt hiszem, pont a Borsban azt nyilatkozta, hogy a nyereménylakás, az autó és a pénz már nem az én tulajdonom. Nem tudom, hogy miért kellett akkor pontot tenni a mondat végére, hiszen a tárgyalások még meg sem kezdődtek, és ezáltal rossz színben tüntetett fel.
A hírek szerint Alekosz ígéretet kapott a TV2-től, hogy bármekkora lesz az összeg az esetleges pervesztés miatt, a csatorna fizeti a bünte­tését. – Bármikor szívesen válaszolok az újságírók kérdé­seire. Azonban van egy szerződésem a TV2-vel és egy céggel, az pedig sajnos kizárja, hogy erről nyilatkozzam – fejtette ki a hajdan biztonsági őrként dolgozó valóságshow-hős.
A tárgyalás végén felvetődött a kérdés: van-e hajlandóság a felek között a megegyezésre. A feleket képviselő két ügyvéd nem zárta ki ennek lehető­ségét. A tárgyalás hamarosan folytatódik, amikor Alekosz korábbi villalakók tanúvallomásával próbálja bizonyítani igazát.