Való Világ - Sorozatszerepet kapott VV Anikó

Újra felbukkan az RTL képernyőjén Nádai Anikó. A ValóVilág egykori szereplője most egy napi sorozatban tûnik fel, és ismét önmagát kell adnia.
Nádai Anikó azon kevés valóságshow-hős közé tartozik, aki nem tűnt el a süllyesztőben. A fekete szépséget a ValóVilág 4 révén ismerhette meg az ország, de utána is az RTL Klubnál maradt.
Először a Belevaló műsorvezetőjeként próbálta ki magát, majd A gyanú árnyékában című dokureality készítésében is részt vett. Tévés karrierjének következő lépcsőfoka az RTL Klub új fikciós műsora, az Éjjel-nappal Budapest lesz. Izgalmas kihívás számomra ez az új szerep, mivel a többi szereplőhöz hasonlóan nincs színészi tapasztalatom. Bár önmagamat kell adnom, sok az improvizációs elem a sorozatban, vagyis teljesen más, mint amit eddig csináltam. A sorozatban szeretnék minél hitelesebb és szerethető lenni – mondta a Borsnak Anikó, akiről
VV Éva nemrégiben azt állította egy rádióműsorban, hogy az RTL Klub egyik nős rendezőjébe szeretett bele. Bár szerettük volna megtudni, hogy a munka mellett a ­ma­gán­élete is kiteljesedőben van-e, erről nem kívánt nyilatkozni. – A magánéletemről egyáltalán nem beszélek – mondta szűkszavúan Anikó, aki korábban egy másik kollégájával, Istenes Bencével járt.
Az RTL és az IKO közös produkcióját február 11-étől naponta egy órában láthatják a nézők. Az új sorozat közös lakásban élő fiatalok mindennapjait és bulizásait mutatja be.