Való Világ 6 - A nézők nem tudnak túllépni Iza mocskolódásán

A Való Világok történetében történt legbotrányosabb balhé után még mindig forrnak az indulatok. A nézők közül többen is úgy vélik, Izának nincs helye a villában, hogy tovább küzdjön a nyereményért. Továbbra sem tudnak túllépni Iza és Krisztián múlt heti egymásnak esésén a Való Világ 6 nézői. Miután a villa szerelmespárja a vita hevében egymás arcon köpködésével próbált erőt fitogtatni (nem először!), Iza Krisztián családját kezdte szidni olyan stílusban, ami nemhogy nőhöz, emberhez nem méltó. Nemcsak a villalakókat, a nézőket is megdöbbentette a szupermodellnek készülő Iza mocskos fröcsögése, akik azonnal hazaküldenék a lányt. „Hát, kedves Izabella, egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy Te bekerültél az esztergomi leánynevelőbe, mert sajnos az Édesanyád sem tudott mit kezdeni veled, a legprimitívebb és legocsmányabb magatartásoddal és viselkedéseddel!!!
Ne csodálkozz,ha kijössz a villából, és valaki majd elégtételt vesz rajtad ezért a szánalmas tettedért, amit a Krisztiánnal műveltél az elmúlt 3 hónapban! Ugyanis ez nem a héten kezdődött el, hanem már kezdetektől fogva lenézted, lefikáztad, mindenféle utolsó parasztnak elhordtad őt! Ne haragudj, hogy azt kell mondjam, hogy egyedül ne nagyon lófrálj majd a városban, amikor kikerülsz a villából!” – írta a lány rajongói oldalára a valóságshow egyik nézője, míg egy másik Iza édesanyját sajnálja. Undorító, a nők legalja. Őt erre nevelte az anyja? Gondolom, szegény elsüllyedt szégyenében! Nem elég volt a drogos, piás, intézetes múltja? De ez minden határon túlmegy!” – véleményezte egy másik.
 Bár a hozzászólok nagy része Izát pécézte ki magának, van, aki szerint, ha Krisztián nem kezd mocskolódni, Iza sem lép túl egy határt. Arra azonban még a fiatal lánynak sincs semmi mentsége, hogy Krisztián családját a halálba kívánta, édesanyját és testvérét a földig alázta ország-világ előtt. Egy olyan embernek vágta ezeket a mondatokat az arcába, akibe állítólag szerelmes.