Való Világ 6 - Elindult a legmocskosabb Való Világ

Beköltözött az első hat játékos a villába. Az első adás alapján úgy tűnik, hogy ez lesz a legmocskosabb valóságshow amit eddig láthattunk. Charlotte a legbujább, Simon pedig akár meg is nyerheti a showt. Elindult a VV6 az RTL2-n. Az első adás után csodálkoznánk, ha ma este vagy a héten nem szexelnének a játékosok. A 20 ezerért szexelő VV Aurelio egy kicsit csendes volt, de hozta a formáját.VV Charlotte pedig elárulta, hogy több mint 500 férfivel volt már dolga."500-ig számoltam a partnereimet, utána feladtam, mert rájöttem, hogy nincs értelme számolni az a fontos, hogy élvezni kell az életet. Egyébként nincs lánybarátom, mert többször előfordult, hogy lefeküdtem a barátjukkal". VV Delfin azaz Alexa is odavan a férfiakért, de valószínűleg nem a nevetésével varázsolja el őket. Mindenesetre kreatív, ha versikét kell mondani: "Alexa vagyok és facér, odavagyok a -----" - mondta.
VV Zsolt egy igazi alfahím. Az eddigi lakók közül pedig VV Simon a legszimpatikusabb. Imádnivaló, fura karakter, aki kibukott az orvosiról. Szerintünk akár meg is nyerheti a szériát, mert kitűnik a többiek közül. Szerethető figura, egy igazi csodabogár, akinek a látszat ellenére esze is van.
A csinos, modell VV Izán már most látszik, hogy egy igazi hisztikirálynő. Teljesen kibukott, amikor Istenes Bence ellátogatott hozzá. Nem számított a stábra és mivel nem volt "megcsinálva" a szemöldöke ezért nem is akarta, hogy felvételeket készítsenek róla.
A VV újabb szériájában akárcsak 12 éve havi 1 milliót, autót és lakást lehet nyerni. És bár tudjuk, hogy senki nem fogja nézni a showt, azért sokat elárul, hogy lefagyott a Való Világ mobilalkalmazása, annyian töltötték le. Szóval újra a lét a tét.