Való Világ 6 - "Megéri időnként szavazatokat venni!" Majka kétségbe vonja a ValóVilág-szavazás tisztaságát

Majka ezt állítja a ValóVilágról. Tetszik, nem tetszik, MAJKA című kötetben a szabadszájú rapper nemcsak szextitkokat teregetett ki, de a ValóVilág szavazásának tisztaságát is kétségbe vonta.  

Megéri szavazatokat venni?:  Én a magam részéről azt mondom, hogy egyáltalán nem tett rosszat a ValóVilágnak, hogy amíg a Big Brotherben egy parasztlány, BB Évi nyert, addig nálunk egy olyan intelligens srác, mint Szabi. De ez már politika! Hosszú távon jobb üzenete van. Ez az egyik dolog, amihez mindig jobban értettek az RTL Klubnál, mint bármelyik más csatornánál. Árpa Attila, az egész ValóVilág kitalálója meg is jegyezte nekem: - Megéri időnként szavazatokat venni... Hogy ezen mit kell érteni? Mindenki értse úgy, ahogy akarja,  írja könyve negyedik, Itt a lé(t) a tét című fejezetében. Erről annyit árul el bővebben, hogy a szavazós valóságshow-knál a szerkesztők az egyik pillanatban még úgy állnak hozzá, hogy döntsön a néző, de vannak esetek, amikor belenyúlnak a választásokba. Ilyen helyzet például, ha a kiválasztáson a játékosok kijelölnek egy gyengébb embert, akihez nem kötődik botrány, szex, szerelem, és ez a személy kihív egy olyan játékost, aki a villában állandó főszereplő, de a nézők nem szeretik. Ez esetben a szerkesztők nem engedhetik meg, hogy a szavazásnál kiessen a húzóember.

A döntőt nem manipulálják:  Ha látják, hogy minden kedvezően alakul, akkor hagyják, ha viszont kellemetlen eredmény születne, akkor belenyúlnak. Ez az alap, senki ne csodálkozzon ezen! Szerintem ez nem f*szság. Ez egy mozi. Élvezni kell, nem megfejteni. Vagy elkapcsolni, és nem okosnak lenni. A döntőben viszont nem éri meg manipulálni az eredményt, hiszen akkor már teljesen mindegy a csatornának, hogy ki nyer. Éppen ezért nem nyúltak bele a mi utolsó csatánkba sem szerintem, Szabi önerőből nyert. Pedig megtehették volna, hiszen már akkor látni lehetett, hogy belőlem lesz valaki, ő pedig igencsak messze állt a showbiznisz királya címtől. Azóta nyomozó lett, és még mindig szeretem. Időnként dumálunk is. Majka a könyvében  azt is állítja, hogy Molnár Anikó neki és Árpa Attilának köszönheti, hogy bekerült a ValóVilág 2-be. Vele véletlenül, egy cipőboltban ismerkedett meg, és azonnal egymásra kattantak. A rapper akkor már hivatalosan is az RTL Klub munkatársa volt, de nem adott tippeket Anikónak, hogyan kerülhetne be a villába. A lány első körben nem is jutott be a valóságshow-ba. Mindegy, mi folytattuk a kapcsolatunkat, és már egyre több ember tudta, hogy együtt vagyunk. Ekkor Árpának eszébe jutott, hogy valahogy mégiscsak be kellene juttatni Anikót a villába, mert ha valami miatt leül a műsor, nincs mit eladni, akkor még mindig elő lehet húzni a zsákból, hogy ezt a csaj a Majka dugja. Árpa Attila kitalálta, hogy rendezzenek egy pótszavazást a három legnagyobb szavazatszámmal kieső versenyző között, amit az utolsó pillanatban Molnár Anikó nyert meg. Szinte biztos vagyok abban, hogy Árpa belenyúlt a voksokba, megbulizta, hogy Anikó költözzön be.