Való Világ 6 - VV Viki műsorvezető akar lenni

VV Viki még mindig nem illeszkedett vissza a társadalomba. Kiköltözése után átértékelte a VV6-os szereplését VV Viki. A tatabányai lány rengeteget nevet az adások visszanézése közben, mégis sokszor túl erősnek érzi a reakcióit.
"Sokat nevetek, de rengeteg dolgot megbántam utólag. Nem szabadott volna ennyire csúnyán viselkednem a többiekkel, talán ez is közrejátszott abban, hogy nem én nyertem. De nem baj, már annak is örülök, hogy mindenki megismer. Tudom, hogy ez csak egy időleges dolog, de bízom abban, hogy hozzásegít majd a céljaim eléréséhez" - mondta a Hír24-nek Viki.
A VV6 nagyszájú szereplője mindenképpen a kamerák közelében szeretne maradni, és ezért mindent megtesz. "Műsorvezető, szerkesztő vagy újságíró szeretnék lenni. Már el is kezdtem böngészni az álláshirdetéseket, remélem kapok majd lehetőséget arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes. Több-kevesebb sikerrel megy a társadalomba való beilleszkedés. Nehéz visszatérni az átlagos életbe, még biztosan kell pár hét ahhoz, hogy visszaszokjak a mókuskerékbe. Közben rengeteg új emberrel van lehetőségem megismerkedni, fiúkkal is. A közösségi oldalakon sokan udvarolnak nekem, és mivel éppen szingli vagyok, valószínűleg hamarosan beindulnak a randevúk is" - tette hozzá VV Viki, aki addig is a VV6 adásainak visszanézésével és haknikkal tölti az idejét.