Való Világ 6 - Aurélió álma valóra vált

120 nap. Megannyi balhé, veszekedés, vicces és örömteli pillanat. A játékosok nemcsak a Villát lakták ennyi ideig, hanem a nézők nappalijába is beköltözhettek. A játék végére már csak hárman maradtak, de csupán egyvalaki lehetett, az, aki mindent vitt. A nézők a Károly, a helikopter bajnok Aurelio kezébe adták a végős győzelmet. A VV6 Fináléja Zsófi visszaszámlálásával kezdődött, majd a hangulatot rögtön a ByTheWay produkciója emelte. A srácok a ValóVilág himnuszát adták elő. Majd Lilu és Bence elegáns fekete ruhában és öltönyben lépett a stúdióba, hogy megnyissa a VV6 Fináléját! Először megmutatták a fantomképeket, amelyekből az látszott, hogy egyvalaki elhúzott, a másik kettő pedig nagyon közel áll egymáshoz.
1. fantomkép: 29,43%
2. fantomkép: 27,02 %
3. fantomkép: 43,55 %
Majd bekapcsoltak a Villába, és megkérdezték, hogy ki hogy érzi magát. Mindenki nagyon izgult, volt, akin jobban látszott, volt, akin kevésbé. Először felelevenítették, hogy a 3 finalista hogyan töltötte utolsó éjszakáját a Villában. Ahogy Zsófi győztesként visszatért a Párbajáról, egyből feltették a TOP 3 versenyző képét a riportszobában. Majd koccintottak a Fináléra. Zsófi azt mondta utoljára akkor érzett ilyen boldogságot és örömet, amikor megnézte a 101 kiskutyát, és a végén Szörnyella pórul járt, mert nem lett neki bundája.
Másnap a riportszobában mindenki elmondta, hogy mit tenne, ha ő nyerné meg a fődíjat. Mindhárman azt hangsúlyozták, hogy megváltozna az életük, Aurelio pedig még azt is hozzátette, hogy bizonyíthatna az édesapjának és azoknak az embereknek is, akik sohasem hittek benne.
Az utolsó nap rövid összefoglalója után Lilu és Bence ismét megmutatták a fantomképeket, majd lezárták a szavazást.
1. fantomkép: 30 %
2. fantomkép: 27 %
3. fantomkép: 43 %

Néhány másodperc múlva kiderült, hogy ki lett a VV6 harmadik helyezettje. A Villában tapintani lehetett a feszültséget. A két műsorvezető kimondta annak a nevét, aki számára véget ért a Finálé.
A legkevesebb, azaz a 27 %-os fantomkép alatt Viki neve rejtőzött, így a nagyszájú lánynak kellett először búcsúznia a Finálétól.
 Viki megérkezett a stúdióba, és elmondta, hogy nyilván csalódott, de még így is örül, mert harmadiknak szerinte jobb lenni, mint másodiknak, majd mindenkit arra buzdított, hogy szavazzon Zsófira. Aurelio és Zsófi teljes sokkban vették tudomásul, hogy közülük fog eldőlni, hogy ki nyeri meg a ValóVilágot.
A stúdióban óriási volt a hangulat, a két finalista tábora masszív szurkolásba kezdett. A végjátékon a VV6 korábban kiesett játékosai is ott voltak. Charlotte és Zsolt Aureliónak, Iza, Krisztián és a VV5 nyertese, Attila pedig Zsófinak szurkolt.
A rövid szünet után az est két főszereplője megérkezett a stúdióba Liluhoz és Bencéhez. A szájhős azt mondta, vele nem gyakran fordul elő, hogy nem tud megszólalni, de most egy szót sem tud kinyögni. Zsófi számára még mindig felfoghatatlan volt az élmény, hogy itt van a végjátékban, úgy érzi, hogy ugyanaz a lány maradt, de sokat erősödött a Villában töltött hónapok alatt.
Majd megmutatták Aurelio és Zsófi TOP 5 Villa-pillanatát, amelyben benne volt minden lényeges momentum, a pókfóbiától kezdve a helikopterezésen keresztül a csókcsatákig és a legnagyobb balhékig.
Majd vetettek egy pillantást a fantomképekre, az állás hihetetlenül szoros volt.
1. fantomkép: 51,17 %
2. fantomkép: 48,83 %
Ezután megmutatták a szájhős és a cuki beköltöző kisfilmjét és összevetették, hogy mit ígértek, és abból mennyit tartottak meg.
Rögös út vezetett a döntőig, a villalakók sokat változtak, erősödtek, csodálatos pillanatokban és mélypontokban is volt részük. Aurelio és Zsófi egy kiskamera segítségével önportrét forgathattak, amelyben őszintén elmondták, hogy milyen érzésekkel és vágyakkal költöztek be a Villába és ahhoz képest hogyan alakult a benti életük.
A Finálé vége előtt nem sokkal a két döntős kortesbeszédet mondhatott magáért. Aurelio megint azt hangsúlyozta, hogy szeretne bizonyítani és az édesapját boldoggá tenni, arra kérte a nézőket, hogy segítsenek neki valóra váltani az álmát. Zsófi először megköszönte, hogy két Párbajról is visszaszavazták és arra buzdított mindenkit, hogy ha szimpatikusnak találták, akkor ezúttal se feledkezzenek meg róla. Majd a két finalista elindult vissza a Villába, hogy ott tudják meg, ki lesz a VV6 győztese.
A VV6 ex-villalakói kampányfilmet forgattak arról a villalakóról, akit a legszívesebben látnának a VV6 győzteseként. Aurelióért Zsolt, Zsófiért pedig Laci kampányolt. 
21:34-kor Bence és Lilu lezárták a szavazást.
A VV6 ex-villalakói kampányfilmet forgattak arról a villalakóról, akit a legszívesebben látnának a VV6 győzteseként. Aurelióért Zsolt, Zsófiért pedig Laci kampányolt. 
21:34-kor Bence és Lilu lezárták a szavazást.
Az állás hihetetlenül szoros volt, egyikük 50,25 % míg a másik 49,75 % százalékot kapott. Felfedték a fantomképeket. 
A VALÓVILÁG 6 JÁTÉKÁT AURELIO NYERTE!
„Van életem, van életem” – ezt kiáltozta Aurelio. Zsófi gratulált a győztesnek és elbúcsúzott Villától. Majd visszakapcsoltak a Villába, ahol Aurelio immár egyedül volt és örömmámorban úszott. A szájhős kapott egy percet, hogy elköszönjön a Villától, először az ágyától, a nappalitól, a fürdőszobától és kedvenc helyétől, a mosókonyhától is elköszönt, elragadtatásában még a WC-t is megcsókolta. Óriási füst és konfetti eső közepette végül elindult a stúdióba - ezúttal utoljára. Üdvrivalgástól és tapsvihartól kísérve átvette a rá váró nyereményeket, a Villa fényei pedig lassan kialudtak.