Való Világ 6 - Kész terv, hogyan legyek halhatatlan

A ValóVilág hatodik szériájának megnyerésével egy dolgot már kihúzott a bakancslistájáról Aurélio. Mostantól azon dolgozik, hogy az emberek sose felejtsék el, fennmaradjon a neve az idők végeztéig.
Országos szinten a VV6 megnyerésével már elég nagyot léptem a halhatatlanságomért, de ez még édes kevés ahhoz, hogy amikor már nem leszek, akkor is mindenki tudja, hogy ki volt ez a hülye gyerek, vázolta fel nagyravágyó terveit Aurélio.
Valami olyan dolgot szeretnék csinálni, és most nem csak a helikopterezésre, meg a sírásra gondolok, ami egyedi és fent fog maradni. Rapper előadóként akarok bizonyítani. Eddig sose volt pénzem arra, hogy kibéreljek egy stúdiót egy dal felvételére. Most van itt az alkalom, minden meg van hozzá, a közönség meg majd eldönti, mennyire vagyok jó,  ismertette a popbiznisz leigázására kidolgozott haditervének néhány részletét Aurelio. Az újgazdag bajai fiú több frontos támadásban gondolkodik a neve halhatatlanságát illetően, ezért a ruhaiparban is szeretné letenni a névjegykártyáját. Mindent akarok a cipőtől kezdve napszemüvegig, a fiatal korosztálytól az idősebbekig, az elegáns stílustól a sportosig. Ez gyermekkorom óta ugyanolyan álom, mint hogy egyszer a tévében szerepeljek. Ezt az álmom is valóra akarom váltani. Szóval kapaszkodjanak a divatcégek. Csak még gyorsan le kell védetnem, nehogy valaki kitalálja, hogy a nevemmel fog pénzt keresni. El akarom érni, hogy ha megjelenek valahol, akkor mindenki tudja a nevem, és azt hogy mit csinálok,  magyarázta nagy beleéléssel Aurélio.