Így fog kinézni az új ValóVilág villa

Még az a víz tölti meg a ValóVilág villájának medencéjét, amelyben Alekosz és menyasszonyjelöltjei pancsikoltak egykoron, de a munkások már verik le a csempéket, bontják a falburkolatokat, készül a ValóVilág5 kéjlakja.
„Teljesen lecsupaszítjuk a villát, csak a falak maradnak meg. Az új lakók egy nyers, ipari környezetbe költözhetnek be. A 70- es évek hangulata dominál majd, vasradiátorok, ipari lámpák, egyedi tervezésű bútorok kapnak helyet az épületben. Örülök, hogy a csatorna merész döntést hozott, és bevállalta az új trendet" – mondta Szegő Gábor belsőépítész.
„Olyan helyre kerülnek a ValóVilág 5 szereplői, ami teljesen elüt a saját világuktól. Egy merőben új környezetben kell bizonyítaniuk. Az előző szériában úgy érezhették magukat, mint egy luxusszállóban. A következő kicsit más lesz" – tette hozzá társa, Ternovszky Zita. Az új villában 10-en fekhetnek majd kényelmes ágyba, a többiek kénytelenek lesznek máshol „csövezni". A hűtőszekrényt, amelyből Laci oly előszeretettel falatozott, hamarosan kitolják a villából, hamarosan új, dizájnos konyhai gépeket hoz a teherautó. „Három hét alatt kell elkészülnünk, utána jöhetnek a ValóVilág 5 arcai" – mondta Szegő, majd nekiláttak, hogy szétkapják a szaunát.