Való Világ 5 RTL KLUB - Bence VV Anikó titkolt fiúja

A Való Világ rosszkislánya és az RTL Klub volt műsorvezetője mindenkit megtévesztett, hiszen a fiatalok már május óta egy párt alkotnak, és boldog kapcsolatban élnek.
A Való Világ fekete szépsége és a NekedValó egykori műsorvezetője már három és fél hónapja egy párt alkotnak. A Bors szemfüles fotósa május közepén örökítette meg, amint a Nyugati pályaudvarnál Anikó és Istenes Bence szenvedélyes csókcsatába keveredtek. Akkor mindketten határozottan állították: nem lesz folytatása a kalandnak. Májusban Anikó még azt nyilatkozta: egy éve elkerüli őt a szerelem, de vágyik az igazira. Három hete a rosszkislány bevallotta, hogy van párja, de személyéről egy szót sem volt hajlandó elárulni. Csupán annyit közölt lapunkkal: újdonsült kedvesének otthon mindenképp bemutatja a napokban tanult rúdtáncmutatványát. A Bors azonban kiderítette: a szerencsés férfi nem más, mint Istenes Bence.– Tudtam, hogy járnak. Azóta együtt vannak, hogy csókolóztak azon a bulin – mondta Való Világ Éva. Bence azonban úgy látszik, májusban még nem csak a rosszkislány iránt érdeklődött. A lencsevégre kapott affér után ugyanis lapunk munkatársa lefotózta Bencét, amint ajka Iszak Eszterével forrt össze. Nem sokkal korábban pedig még ValóVilág Zsófit szédítette a srác, aki épp a fiú miatt veszett össze villabeli barátnőjével.
– Kiálltam érte, de ő hátba szúrt. Mesélték a közös ismerőseink, hogy együtt vannak. Engem nem zavar. Az ő dolga, hogy kivel jár. Remélem, hogy megtalálták mindketten egymásban az igazit. Sok boldogságot kívánok nekik! – mondta mérges hangon Zsófi.
Istenes Bence és Anikó nem kívánták kommentálni értesüléseinket.