ValóVilág 5 - Börtöndíszlettel indul

Szeptember 12-én ValóVilág 5 – Aréna címmel indul újra útjára az őrület. A csúszás oka egyrészről az, hogy egy plusz arénát építenek a villa mellé, másrészről pedig még mindig hiányzik néhány magával ragadó személyiség a teljes létszámhoz. A szerkesztők ádáz küzdelmet szeretnének a teljes műsorban, ezért is kerül sor a plusz épület felépítésére is.
A korábban augusztusra tervezett kezdés az első hírek szerint Delhusa feleségkereső showja az I Love Gjoni miatt tolódott, most azonban már nem titkolják tovább, hogy azért csúsztatták el pár héttel, mert komoly átépítést hajtanak végre a villa területén.
„A műsor alcíméhez híven felhúzunk egy hatalmas arénát a lakórész mellé, aminek majd különleges szerepe lesz a következő hónapok során. Emellett a villa belső tere is megváltozik, a korábbi színes bútorok és fal helyett, a sötét, szürkés színek dominálnak majd, ezzel ráerősítve arra, hogy valóban egy luxusbörtönben folyik majd a küzdelem.” – mondta Dobsi Adrienn, az új műsor sajtósa.
„Az eddigi 18 ezer jelentkezőt már mind meghallgattuk, azonban továbbra is várjuk az újabb vállalkozó kedvű villalakó-jelölteket, ugyanis négy kategóriában még nem teljes a mezőny. Emellett számos szabályt megváltoztattunk, hogy még jobban kiélezzük a konfliktusokat és a taktikázást.”
Keresnek még a ValóVilág5 -be alfahímeket, dörzsölt taktikusokat, temperamentumos vadmacskákat, valamint gátlástalan cselszövőket, ezért újra szabad a pálya a válogatásokon a magukat megfelelőnek érző szereplőjelöltek számára. Hetven jelentkező már majdnem a finisben érezheti magát, Ők már az utolsó lépcsőfokon állnak és a nézők szavazatai segítségével juthatnak be a megújult falak közé.