Való Világ 5 - Indulatos összecsapás és rutinos párbajozó a VV5-kiválasztásán

Ne is húzzuk tovább az időt" - közölte a műsorvezető Lilu este kilenc felé, a Való Világ január 22-i, újabb kiválasztása előtt, és röpke egy óra után kiderült, hogy Eszter megy párbajozni legközelebb. Élő adásban kapott össze Fecó és Attila, alázta egymást Seherezádé és Kinga. Az RTL Klub valóságshow-jának január 22-i élő adását Fecó veszélyeztette, mert a "ki gondol a fődíjra?"-kérdésre nyomban jelezte, hogy rájön a hasmenés, ha eszébe jut a főnyeremény, de végül megemberelte magát, és Eszterre tette a jelét. Az ügyvédnő összeszedett fellépés után, saját védelme érdekében Attilára rakott - szerinte a fiú kiesése nyugalmat hozna a számára.
Attila a táblánál közölte, hogy Fecót látná kinn legszívesebben, de mivel ő védett, Esztert jelölte meg, "mindenféle emberi haragok nélkül." Vera a bizalomról, a titoktartás fontosságáról papolt, szerinte van olyan, aki gusztustalan, mert kiadta őt másoknak: Attilára rakott jelet.
Seherezádé semmilyen szempontból nem tud azonosulni Kingával, aki szerinte Paris Hiltonként vonult be, utána királynőként viselkedett, közben kiderült, hogy túl sok arca van - rá tett jelet. Kinga úgy gondolta, hogy van, aki sumákol, nem vállalja fel magát. "Tanulj meg őszinte lenni" - tette hozzá, miután Seherezádéra pakolt. Miközben a két szőke civakodott, Csaba ment a táblához, ő Esztert látná villán kívül, mert távol van tőle, noha csökkent kettejük közt a távolság. Ezzel utóbbi megy párbajra, három jelöléssel.