Való Világ 5 - Szilveszter a VV5 villában

A VV5 villában még kilencen ünnepelték a szilvesztert, de már mindenki a hatodik ValóVilág5 párbajra koncentrált, ahol egy újabb játékos fog kiesni. A szerkesztők az X-Faktor sztárjaival próbálták oldani a feszültséget. Szilveszteri kívánságok a VV5-ben
Mindenki békét köthetett valakivel szilveszterkor és egy problémát lufival felengedhettek a levegőbe. Kingának jól esett, hogy Fecó vele akart békülni. Seherezádé Gergővel vonult félre és Seherezádé arra kérte ne beszéljen Csilláról a barátnőjéről az Ő jelenlétében. Gergő megértette a kérését,  és ezt fel is engedték egy lufival. Vera és Kinga békülése valamint Kinga és Fecó békülése is jól sikerült. Mindannyian elégedettek voltak.
A két párbajozót értékesítették
Peti bemutatta VV5 Gergő háztartási robotot. Humoros leírással próbálta Gergőt értékesíteni Peti, mely igen jól sikerült. Következett Fecó, aki Verát próbálta értékesíteni. Teljesítménye gyengébb volt, mint Péteré. “Egyet fizet, hármat vihet! – lehet, hogy Veránál nem ez a legjobb marketing fogás” kommentálta Csaba.
Szilveszter az X-Faktor sztárjaival
Muri Enikő, Kocsis Tibor és Vastag Csaba érkezett a VV5 villába, hogy feldobja a villalakók szilveszterét. Attilának nagyon tetszett Muri Enikő, ezért szívesen vitte körül a villában. Vastag Csaba lassú számot énekelt és a fiúk egyből lecsaptak a lányokra. Péter Eszterrel, Kocsis Tibor Kingával, Fecó Verával, Attila Muri Enikővel lassúzott. Természetesen folyamatosan fűzte Enikőt, sőt a végén még a mikrofonját is ellopta Péterrel együtt.
Miután levonultak az X-Faktor sztárjai megérkezett DJ Dominique, aki remek hangulatot varázsolt. Mindenki a pulton táncolt és egy időre félretették az ellenségeskedést. Attila beivott és barátkozni kezdett Csabával, majd Verával.
Ha ez nem lett volna elég a lakóknak, akkor megérkezett Tóth Gabi. Annyi energiát adott át, ami feltöltötte a ValóVilág5 lakóit is. “Az tetszett nekem, hogy bevonultál ide mint egy őrült!” mondta el az őszinte véleményét Péter. “Rock &Roll van gyerekek! Nyugodjatok meg, buli van!” búcsúzott Gabi.
A buli végére Seherezádé kiborult. Az elfojtott érzések és indulatok föltörtek belőle…főleg amikor látta Kingát és Gergőt a kanapén vidáman beszélgetni.