Való Világ 5 - VV5 Csaba és Vera párosa nyert az X-Faktor Duett Héten

VERA ÉS CSABA CSUKLÓJÁT DÍSZÍTI A LILA KENDŐ. Az X-Faktor Duett Hét abszolút győztese Kocsis Tibor csapata lett. Egy héten keresztül gyakoroltak a villalakók, hogy az egyik páros megkapja a lila kendőt és védettséget érezzen a hetedik kiválasztásnál.
X-Faktor hét döntő
Elsőként a Cotton Eye Joe-t adta elő Eszter és Péter. “Amit mondtam bent a villában azt most is tartom! Embertelen jó volt! Átjött, hogy élveztétek és nagyon jó volt!” mondta Király L. Norbi a produkcióról, aki a mentoruk volt. Eszter ugyan elfelejtette a szöveget és amit tudott azt is hamisan énekelte, de Péter kitett magáért. Ugyan neki csak a refrént kellett tudnia, de azt aránylag jól énekelte el. Érkezett a Színezd újra Vera és Csaba előadásában. Itt már a szöveggel nem volt gond. Itt is Vera énekhangjával voltak nagyobb problémák. “Annyira szerethető volt, annyira vidám. Vera hozta a nőiességét, Csaba hozta a bolondos énjét! Imádtam amit csináltatok!” kommentálta Kocsis Tibor, a mentoruk. “Akik ezt hallották azt gondolom soha nem fogják feladni!” kommentálta gúnyosan Balázs. Következett a Boldogság gyere haza Fecó és Kinga produkciójában. Vastag Csaba végigimádkozta az előadást. Aranyosak voltak, bár nem volt túl erős az előadás. Nagyjából egyforma hangterjedelemmel rendelkeztek. “Két kisgyereket láttam, akik a boldogságot keresik. Biztos vagyok benne, hogy a nézők is ezt látták!” mondta Vastag Csaba a mentoruk. Utolsó fellépőként Seherezádé és Attila jött a Keserű Mézzel. A probléma az volt, hogy mindketten a koreográfiára figyeltek és a mikrofon le-lecsúszott a szájukról. Néha pantomim volt az előadás tátogással. Enikőnek persze így is tetszettek. “Iszonyú nagy hálával tartozom nektek, hogy ennyi munkát végeztetek! Nagyon sokat tanultam tőletek! Gratulálok, nagyon jó volt!” sírta el magát Muri Enikő. “Ugyanúgy énekelsz, ahogy bokszolsz! Mész előre és semmi nem számít!” froclizta Sherit Balázs. Attila a végén odament Muri Enikőhöz és haveri randit kért tőle! “Ha végeztél a versennyel, akkor megbeszéljük!” tért ki Enikő udvariasan a kérés elől.
A végeredmény a következőképp alakult az X-Faktor héten:
  • Péter és Eszter : 9%
  • Vera és Csaba : 38%
  • Kinga és Fecó : 22%
  • Seherezádé és Attila : 31%
Végül Csaba és Vera párosa nyerte az X-Faktor hetet, így ők a hetedik párbajon már biztos nem vesznek részt, hiszen védettek!