VV5 - Vera nyerte a Való Világ 5 hatodik párbaját, Gergő kiesett

Érzékeny lelkű Vera és Alfahím Gergő csapott össze ma a Való Világ 5 hatodik párbaján. Az eleinte szimpátiának induló kapcsolat párbajba torkollt a két VV5 lakó között.
Gergő és Vera viszonya pozitívan is alakulhatott volna. Vera úgy jött be, hogy Gergő tetszett neki a legjobban a VV5 fiú lakói közül. Aztán már az első jelrakásnál Gergő Verát jelölte meg. Gergő ugyan csinosnak találta, de nem eléggé vonzónak. A beköltözés után Gergő szerint Vera furcsa viselkedése egyre távolabb taszította őket egymástól.
Vera úgy látja, hogy igen nehéz élni a ValóVilág életet, mert teljesen más eszközöket kell használni bent a villában, mint a kinti világban. “Ne hívj Peti, mert nem veszem fel a telefont!” búcsúzott Vera Pétertől. A többiekre még ennyi ideje sem maradt.
Vera nem gondolta, hogy valaha is Gergővel fog párbajozni. Vera szerint vele nagyon sok minden történik a villában és ehhez képest Gergő igen szürke játékot mutat.Gergő szerint Vera tényleg tesz azért, hogy történjenek vele a dolgok, generálja a konfliktusokat.
Gergő nem gondolta, hogy ilyen korán kell mennie párbajozni. Arra kérte a többieket, hogy próbáljanak pozitívabban állni egymáshoz. “Mindenkit megölelek aztán csá! Én megvolnék!” búcsúzott Gergő.
Gergő szingliként ment be a villába, de bent rájött, hogy szereti Csillát. A játék kedvéért szakította meg a kapcsolatot Csillával, hogy ha bent alakul esetleg valami akkor ne kelljen visszafognia magát. Ugyan alakulhatott volna valami Seherezádéval, de a szíve mégis Csilláé maradt. Vera is többször Gergő szeméhez vágta, hogy Seherezádé szenvedett miatta.
A párbaj kezdetekor az állás 71% – 29% szavazatarány volt a fantomképek alatt. A műsor felénél 31%-ra erősödött a gyengébbik fél.
Melinda, Anett, Katka Verát várta vissza a régi villalakók közül.  Cristofel, Veronika, Annamari pedig Gergőt szeretné, hogy visszamenjen.
Fecó mondta Vera kortesbeszédét, Gergőét pedig Péter. Péter kihangsúlyozta, hogy Verával a feszültség térne vissza újra a villába.
A VV5 lakói közül Fecó várta csak vissza Verát. Péter, Kinga, Csaba, Eszter és még Seherezádé is Gergőt várta vissza. Gergő szerint azért van ez az eredmény, mert mindenkivel korrekt kapcsolatot ápol bent és kevés embert enged közel magához.
A nézői szavazatok alapján végül 67%-al Vera nyert és Gergő kiesett, így neki kellett hazamennie.