VV5 - Gergő válaszolt a nézők kérdéseire, melyek között akadt néhány pikáns is

A Való Világ 5 új kiesője válaszolt Blikk olvasói kérdéseire, melyek között akadt néhány pikáns is, de Gergő nem hátrált meg.

kriszta:
Igaz hogy Csillával előre megbeszéltétek hogy Seherezádé lesz a te kamu villa szerelmed?

Mivel nem tudtuk, hogy ki fog bekerülni, ez tehát egy képtelen ötlet. Azt beszéltük meg, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, hogy ha úgy hozza a sors, hogy összejövök valakivel, ne hátráltassa a kinti kapcsolatom és Csilla is élhessen kint.
krisztinaa:
Gergő! miért közeledtél a zöld kendő megkapása után Kingához? nem úgy volt hogy nem a szíved csücske a hisztis Kinga?

Kedves Krisztinaa, ha figyelemmel kísérted az adást, akkor tudod, hogy mi volt az a közös téma, amiről havonta egyszer eltudtunk beszélgetni meghitten, úgyhogy az a közeledés nem olyan szintű volt, mint a Serivel való kapcsolatunk, és abszolút nem a zöld kendőhöz köthető.
Kristóf:
Miért nem a Kingára mentél rá Gergő? Az Attila kikészült volna, Kinga meg segített volna, köntös nélkül... :)

Szia Kristóf! Kingával az elején volt egy semleges kapcsolatunk, aztán volt egy olyan pillanat, amikor bármi lehetett volna, de mikor kiderült, hogy mindkettőnknek van kinti "lerendezetlen ügye", ez egy másfajta kapcsolatot indított el kettőnk között.
Toth Tamás:
Seherezádé vagy Kinga iránt valósak voltak az érzéseid vagy csak taktikai okokból "szédítetted" őket ?

Szia Tamás! - Kingát abszolút nem szédítettem és nem beszéltünk vele kapcsolatos érzésekről, Serinél pedig nála voltak mélyebb érzések amik nálam nem találtak olyan szintű viszonzásra. Taktikai okokról pedig nem igazán beszélhetünk. Az egyetlen taktikai lépés még a játék előtt volt, mikor szakítottam a kinti kapcsolatommal és a valós érzések felülírták a megbeszélteket, ezáltal jutott ki a történet oda, ahova.
Dávid:
Vera azzal győzött le, hogy nem csicskult be Attiláéknak. Te nagyon lavírozgattál, ezzel nem lehet nyerni. Nem bántad meg, hogy nem foglaltál állást?

Szia Dávid! Azt gondolom, hogy az olyan kérdésekben, amikben úgy éreztem, ott megtettem, ahol nem, az mindig okkal történt.
Kisnagylány rajongó:
Első kérdésem az lenne, hogy:
-Hogyan bírtad ki Seherezádé borzasztó röhögését???Nem röhögtétek el magatokat amikor elkezdett nevetni???
-Kivel volt a legjobb a kapcsolatod bent a villában?Mármint Seri kívül.
-Kit utáltál legjobban?
-Mennyi ideje vagytok együtt Csillával?
A te 11-12 éves rajongód!
Ui.: Sok szerencsét kívánok a jövőre nézve!!!


Szia Kisnagylány rajongó! Seri nevetése csak akkor volt idegesítő, mikor már érezhetően szándékosan harsogott, mert tud ő normálisan is nevetni. Legjobb kapcsolatom talán Petivel volt, Seri után. Nagy átlagot nézve Attila volt, aki a leginkább irritált bent. Csillával körülbelül most újra tizenegynéhány órája:-)
Zsuzsi.:
Csilla kibékült veled?

Szia Zsuzsi! Egyelőre azt kell mondjam, minden a legnagyobb rendben, átbeszéltük a dolgokat, és megpróbáljuk ezt a kapcsolatot újraéleszteni és a lehető legjobban megélni.
Noncsi:
Kíváncsi vagyok, mit szólsz majd hozzá, ha visszanézed, hogy az Attila mellett a Peti is "Analfa hímnek" gúnyolt nevetve a hátad mögött!?

Szia Noncsi, nem tervezem, hogy visszanézzek adásokat, összefoglalókat, nem hiszem, hogy bármit is változtatna a dolgokon, illetve most még annyira frissek a benti élmények, hogy ha lesz is olyan, hogy visszanézem, az még biztosan soká lesz.
Patricia20:
Szia Gergő,
Bent melyik villalakó az aki nem fürdik meg minden nap?
A 3 hónap alatt volt hogy szoláriumoztatok vagy csak barnítókrémeztek egyesek?


Szia Patricia! Nagy tanácsom neked az élettel kapcsolatban: SOHA NE HASZNÁLJ BARNÍTÓKRÉMET!!! :-) Rettenetes hatást kelt a barnítókrém, szoláriumnak hírét se hallottuk. Első kérdésedre a választ nem fogom tudni megadni neked, mert nem figyeltem, hogy ki mikor fürdött:)
Kensington:
Azért Seri megfogta neked ,hogy felmérje a terepet ugye?
:D
Ennyire nem lehet valaki szüzike....


Kedves Kensington! Volt rá precedens, hogy a markába kaparintotta az arany szerszámomat! :-D
Petra:
Mit szólsz Vera pornófilmjéhez? :-) nem egy nagy truváj, de azért nézz bele. Szia Petra! Ma még nem ebédeltem, úgyhogy ezt kicsit későbbre hagynám, elég volt most a Verát nézni pár hónapon keresztül, most nincs rá gusztusom, hogy még egy vele készült pornóra is rápislantsak:-)

lomek:
Kapuváron Te ismered a Platz Józsit?
:D
Milyen sűrűn szoktál hazajárni?


Kedves Lomek! Ismerem a fent említett urat, elég ritkán járok,l az elmúlt 4 hónapban például egyszer sem voltam otthon:-)
Petike:
Hello Gergő! Vera említette a párbajon, hogy valamikor lekevertél egy sallert Péternek,akkorát,hogy mindenki csak nézett. Hogy van ez? Miért nem rakták ezt be az összefoglalóba? Hogyhogy nem zártak ki? Kaptál egy fejmosást a riportszobában és eltusolták az ügyet? Peace : Petike

Szia Petike! Valószínűleg félreértelmezted a helyzetet, nem sallerről volt szó, azt hiszem a box héten kiderült, hogy milyenek a sallerjeim:) Peti egy tockost kapott, amit ő sem vett fel és amin ő sem sértődött meg. Ráadásul benne volt az egyik összefoglalóban. Have a nice day Petike!
Kapka:
Kedves Gergő!
Örülök, hogy kiestél, inkább egy pornós mint egy börtönviselt! Persze minden ember követ el hibákat, de ne mutogassa magát a médiában, egy ex drogdíler!!!
Mihez kezdesz ezután???

Kedves Kapka! Megvan a tervem, nagyon határozott elképzelésem van arról, hogy mi az útirány és biztos vagyok benne, hogy akár Morgan Freeman, vagy akár Robert Downey Junior megbánta az elkövetett hibáit és elégedett az életével. Nem akarom hozzájuk hasonlítani magam, de ha nekik sikerült újraépíteni az életüket egy börtönviselt múltból, talán nekem is összejöhet. Vera pornófilmjéhez pedig jó szórakozást kívánok.
Fairplay:
Csabával való bokszmeccsen ment el minden, ami szimpatikus volt benned. Annak ellenére hoztak ki győztesnek, hogy nyilvánvaló volt ki ütött többet, pontosabbat. És az nem Te voltál.

Szia kedves Fairplay! Biztos a három hivatásszerűen ezzel foglalkozó pontozó bíró látta rosszul a meccset. De ha Te már boxoltál biztos tudod milyen nehéz valakivel öklözni aki folyamatosan hátrál,és akkorákat lép mint egy zsiráf! :) Mikor mi Karácsonykor visszanéztük a meccset minden kételyem elszállt azzal kapcsolatban,hogy ki volt a jobb! És Én voltam a jobb! ;)
Blikk-összeállítás