ValóVilág 5 beszavazóshow-jára készül Barbara.

Lelkesen készül a ValóVilág 5 beszavazóshow-jára a Szerelem a legfölsőbb szinteken által ismertté vált Barbara. Az Alekosz exei kategóriában induló egykori örömlány őszintén beszélt lapunknak sötét múltjáról és gonosz futtatójáról. Miután a Bors májusban beszámolt róla, hogy Barbara egy internetes szexoldalon árulja a testét, Alekosz a Szerelema legfölsőbb szinteken kamerái előtt vonta kérdőre folyton pityergő menyasszonyjelöltjét sötét múltjáról. A lány ekkor imádott görögjének is elárulta addig féltve őrzött titkát. Az érdi biztonsági őr akkor látszólag megbocsátott, ám rövidesen száműzte őt a műsorából. – A válság miatt lettem escortlány, mert hiába dolgoztam napi tizenhat órában egy konyhán, mégsem tudtam megélni abból a pénzből. Önmagam bérbe adása pedig jó üzletnek tűnt. Másfél hónap után azonban abbahagytam, mert az a személy, aki kiközvetített a munkákra, nem volt velem korrekt. Miután kiléptem, ő bosszúból továbbra is fenn hagyta a neten a hirdetéseimet, sőt beírogatta, hogy pisi- és kakiszexet is vállalok, pedig ez hazugság. Később olyanokat is terjesztett rólam, hogy AIDSes vagyok, meg hogy megverem a kuncsaftokat – mesélte felháborodottan Barbara, aki már megbánta prostimúltját, és azóta ismét a vendéglátóiparban dolgozik. A nyáron pedig Alekosz emlékét is sikerült kivernie a fejéből.
– Nagy fellángolás és őszinte szerelem volt, amit iránta tápláltam, de már elmúlt. Komolyan gondoltam, ám csalódnom kellett. Bár néha még most is viszszanézem a felvételeket, és meghatódom a romantikus randijainkon –magyarázta az egyébként szakács végzettségű Barbara, hozzátéve: Alekosszal mindössze egyszer beszélt az adások után.
– El akart hívni a lakásavatójára, és mindenféle nyájas dumával próbálkozott. Ilyenekkel, hogy „lehetne még köztünk valami” meg hogy „a mi közös randink volt a legszebb az összes közül”. Először nagyon meghatódtam tőle, de miután kitisztult a fejem, rájöttem, hogy semmi keresnivalóm nem lenne ott, és nem is mentem el – nyilatkozta a huszonhat éves valóságshow-hős, aki azt is elmondta, a szexkiborgnak már csak akkor lenne esélye nála, ha valami komoly áldozattal bizonyítaná szándékai komolyságát.