ValóVilág 5 - Seherezádé Kingát hívta ki a kilencedik ValóVilág5 párbajra

Seherezádénak ma meg kellett neveznie valakit, akivel kimegy a ValóVilág5 kilencedik párbajára. Nehéz dolga van, hiszen még soha nem volt párbajon, így nem tudhatja mennyire erős vagy gyenge!
Az utóbbi időben Seherezádé egyedül érezte magát. Nem volt senki aki meghallgatta volna. Verával egy kicsit közelebb kerültek egymáshoz. Aki esetleg mellé állt volna az sem Őt támogatja, hanem az esetleges ellenfele miatt állna mellé. Döntenie kellett, hogy taktikai vagy érzelmi alapon hoz döntést.
Vera szerint nem Ő Seherezádé embere, akivel ki kell mennie párbajozni, így annyira nem tart attól, hogy Seherezádé Őt viszi ki. Seherezádé szerint Kinga megváltozott és talán azért, mert nem akar konfrontálódni. Egy elemi ellenszenv húzódik kettejük között, teljesen más emberek.
Fecó is benne volt a pakliban mint párbajellenfél, hiszen nem nagyon találták a közös hangot az elmúlt 5 hónapban. Fecó véleményalkotása különösen zavarja Seherezádét, szerinte nem egyenes. Csaba is esélyesnek érezte magát, de szerinte vannak olyanok akik esélyesebbek.
Seherezádé úgy látja, hogy soha nem ártott Kingának, ezért nem érti miért utálja őt Kinga. Seherezádé a kihívás előtt még megkereste Kingát, hogy megbeszéljék dolgaikat, de nem sikerült. Szerinte vádaskodik és kétszínű Kinga. Kinga megírta a levelkében, hogy Seherezádé a leggyengébb láncszem és senki ellen nincs esélye. Most Seherezádé meg akar bizonyosodni erről és kihívta Kingát a kilencedik ValóVilág5 párbajra.