VV5 - Attila nyerte a Való Világ-párbajt.

Noha majdnem elájult a tévéshow alatt, Attila nagyon simán hozta február 19-én a Való Világ-párbajt. Sokan Verát hitték biztos befutónak, mert előtte háromszor nyert, de ezúttal csak 24 százalékot gereblyézett össze. Röviddel a Való Világ párbajának vége előtt 76 százalékkal állt az egyik játékos: "Ha az Vera, akkor nagyon nagy pofon lesz" - kommentálta az állást dermedten Attila, aki a show alatt végig feszültnek, idegesnek tűnt, de jelezte is, hogy nincs rendben az idegrendszere. A villában a műsor alatt már csak három lakótárs maradt, ketten Verát várták vissza.
Végül nekik kellett csalódniuk, mert a tévézők a négy és fél hónap alatt valamennyire megszerethették Attilát, ugyanis a voksok bő háromnegyedével ő ballaghatott vissza a bekamerázott objektumba. Győzelme kétszeres is fontos: egyfelől olyan játékost távolított el, aki már három párbajból tért vissza diadalmasan, másfelől ezzel simán bemasírozik a hármas fináléba, hiszen ezek után aligha meri kihívni bárki is a bentiek közül. "Megjöttem" - toppant be a villa (meglehetősen néptelen, csendes) kertjébe Attila, hatalmas sóhajt hallatva. "Kifehéredtél" - állapította meg Csaba, az egyetlen lakótárs, aki az ő visszatértére számított.
Február 20-án tíz volt villalakó költözik be a házba, mert négy, csendesen elmélkedő, perceket számoló, elmélázva felhőket nézegető szereplővel már nem tudna könnyen érdekfeszítő, mozgalmas műsort készíteni az RTL Klub.