VV5 - Szandika szemet vetett VV Attilára!

A szőke plasztikcica profi a csábításban, Attila nem ússza meg szex nélkül. A ValóVilág negyedik szériájának plasztikcicája kiveti hálóját VV Attilára (32). Erre hamarosan alkalma is nyílik, hiszen a következő napokban néhány lakó az előző évadból visszaköltözik a villába, hogy jelenlétével kicsit felfrissítse a villa hangulatát.
Olivér (33), Gombi (28), Ildikó (29) és Szandika (21) már alig várja, hogy újra betehesse a lábát a kulipintyóba, ahol Attila nem menekülhet majd Szandika közeledésétől. A plasztikcica reméli, nem is akar majd.
– Szandi egyszerűen imádja Attilát, sokszor beszélgettünk már arról, hogy ő a kedvence. A nyers stílusa nagyon bejön neki, olyannyira, hogy a többi már nem is számít. Nem mintha Attila nem lenne jó kiállású pasi, de Szandinak külsőre nem teljesen ő az esete – árulta el a Blikknek Petra, Szandika egyik jó barátnője, aki szerint a jelenleg Németországban, egy erotikus show-ban dolgozó lány mindent bevet majd, hogy ­becserkéssze Attilát. Márpedig ha valakinek, hát neki van tapasztalata, hiszen a szőke lány már évek óta abból él, hogy felcsigázza a férfiak érdeklő­dését. Biztos vagyok benne, hogy kiveti majd rá a hálóját. Attila ettől iszonyatosan zavarban lesz, de  ismerem Szandit, pontosan ez fogja őt még inkább inspirálni. A nézőknek nem kell bemutatni a barátnőmet, ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, addig megy, amíg el nem éri. Úgyhogy Attilának fel kell kötnie a gatyáját – magyarázta Petra.
Hasonló véleményen van Attila villabeli jó barátja, Péter is, aki alig várja, hogy láthassa Attila arcát, amikor Szandi éppen egy sztriptízt lejt majd neki.
– Pontosan erre van szüksége az én barátomnak, hogy végre valaki a szárnyai alá vegye, Szandika pedig tökéletesen megfelel erre – mondta a Blikknek Péter. – Kíváncsi vagyok Attila arcára, amikor Szandika majd odadörzsöli a melleit, ahogy ezt tette anno Ale­kosszal is. Szerintem tetszeni fog neki, hogy ilyen hosszú cölibátus után végre valaki megkörnyékezi. Azt, hogy erre Kinga hogyan fog reagálni, előre nem tudom megmondani, de nem tartom kizártnak, hogy kisebb konfliktust okozhat majd közöttük – mondta Péter, aki azért bízik abban, hogy barátját Kinga jelenléte nem fogja majd visszafogni, és enged Szandika csábításának.