ValóVilág5 - Visszaköltöztek a kiesett VV5 lakók

A vasárnapi párbaj után a ValóVilág5 játékától újabb szereplő búcsúzott, Ezúttal VV Vera számára ért véget a játék. VV Attila láthatóan fellélegzett, hogy ismét megszabadult egy játékostársától, azonban öröme túl korai volt, hiszen a finálé hetére a VV5 teljes csapata beköltözött a luxusbörtönbe.
Attila bevallotta, hogy majd megőrült az idegességtől a párbaj előtt és alatt, ám miután visszatért is jó időre volt szüksége, hogy visszatérjen régi önmagához.
A villalakók egyre közelebb kerültek a főnyereményhez, sőt mit több, testközelből érezték meg annak ízét. Kipróbálhatták a nyereményautót, sőt a 12 millió forintot is beküldték a villába, hogy még jobban sokkolják a játékban maradtakat.
Attila nem tudott bemenni a hálószobába, mert Vera Attila ruhás zsákjával eltorlaszolta az ajtót, hogy nyugodtam beszélhessen Fecóval. Természetesen ezen Attila nagyon kiakadt. Kérdőre vonta Fecót is, hogy miért véd egy ilyen nőt?!
Attila és Vera is felkészítette a saját barátját, hogy milyen lesz nélküle a villa. Attila Csabával beszélgetett el, Vera pedig Fecóval.
VV5 Attila visszatért a ValóVilág5 villába
Csaba gratulált először Attilának és megjegyezte, hogy kicsit lesápadt. Seherezádé is gratulált, de utána elvonult megsiratni egy kicsit a kiesett Verát. Csaba ismét elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy egyszer Attilát fogja visszavárni egy párbajról! Fecó a WC-ben sírta ki magát! Talán a legtöbben magukat siratták, megtudták milyen erős Attila, aki egy három győztes párbajos Verát kiejtett 76%-al! Egy-két embernek megfordult a fejében, hogy ugyan a villán belül van, de ezt a játékot nem nyerheti meg!
VV Vera vesztes párbaja leginkább Seherezádét gyűrte maga alá. A nyugi szobában könnyek között töltette a párbaj utáni első perceket, ahova később Attila is követte, hogy megvigasztalja elkeseredett játékostársát. Megígérte Seherezádénak, hogy az utolsó napok nevetéssel fognak eltelni és nem fogja őt nagyon kicsinálni, hiszen tudta, hogy Seri ettől retteg. Fecó is szomorúan nyugtázta, hogy egy villabarátja ismét távozott és a villa legkisebb helységében megtörten gondolkodott az elmúlt órák eseményein.
Seherezádét megünnepelték a többiek, hogy biztos női győztese már ennek a ValóVilág sorozatnak. Attila az utolsó hetet már úgy fogja fel mint a finálét.
Utolsó titoklevelek a villában
Verának a titok levele Csabáról szólt. Fecót figyelmeztette, hogy Csaba túl közel került Attilához és esetleg kibeszéli Őt. Attila és Csaba is cáfolta, hogy bármi negatív hangzott volna el róla!
Attila búcsúlevelében Vera és Peti kalandjáról értekezett, amelyben sejtetni engedte, hogy mégis megtörtént az aktus! Természetesen ez a levél Vera nélkül már nem ütött akkorát!
A győztes párbaj után Attila azzal a megnyugvással hajthatta álomra a fejét, hogy ismét egy emberrel kevesebb a villában, így a békeideje jött el, már ami a személyi viszályokat illeti. Ekkor azonban még nem sejtette, hogy egy ember távozása helyett valamennyi egykori villatársa visszatér a villába, alaposan megzavarva ezzel az általa langyosnak vélt utolsó hetet.