Csak kocsimosó kilométeres körzetében szexel Alekosz

Alekosz átvette a nyereményautóját
Alekosz átvette a ValóVilág első helyezéséért kapott nyereményautóját. Első útja azonnal egy kézi mosóba vezetett, hogy a kocsi úgy csillogjon, ahogy azt elképzelte.
ÁLOM – Majd olyan lányokat keresek, akik jogosítvánnyal rendelkeznek, hogy amikor iszom, ők vezessenek – humorizált Alekosz tegnap délelőtt, amikor a ValóVilág-villában kezébe kapta nyereményautója kulcsát. Bár a kocsi mellett Srí Lanka-i, maldív-szigeteki nyaralást kapott, és első milliójával is gazdagabb lett, a görög hőst a kocsi tartotta lázban. Megigézve simogatta, látszott, hogy első látásra beleszeretett. – A családomban mindenki sofőr volt, ezért is vonzódom az autókhoz – árulta el a valósághős, akit elkísért egykori menyasszonya, Veronika. A forróságban bemerészkedett a villa medencéjébe, de megbánta, mert Alekosz azonnal leszögezte, hogy így már nem ülhet be mellé az anyósülésre. A lánynak szoknia kell a mellőzést, Alek ugyanis karácsonykor már szerelmével, Tündével utazik álomüdülésre.
– Azért vele megyek, mert már hat éve együtt vagyunk, és ott nosztalgiázhatunk – magyarázta az érdi macsó, akinek a fehér csodaautóról is a csajozás jutott az eszébe.
– Mindig szerettem az autós szexet, de szabályok közé szorítva: csak az anyósülésen csinálom, mert kényelmesebb, mint hátul. A legjobb télen vagy esőben, olyankor bepárásodik az ablak, nem látni be. A másik szabály, hogy egy kilométeres körzetben legyen kézi autómosó, hogy az eset után rögtön kitakaríthassam a kocsit – mondta a pedáns biztonsági őr, majd elhajtott. Veronika tömegközlekedéssel távozott a villából.