VV Olivér meggazdagszik az új villalakókon


VV Olivér ValóVilág 4
Olivér nem gazdagodott meg a VV 4-en, de az új jelentkezők milliókhoz juttathatják
Hamar kiesett a Való- Világ 4-ből, mégis a győzelem receptjét árulja VV Olivér. Könyvében leírja, miként lehet megnyerni a valóságshow- t, s reméli, a negyvenezer új játékosjelölt megveszi majd.
– A könyvemben elárulom a győzelem receptjét – jelentette ki lapunknak magabiztosan VV Olivér. A villa vagánya életét és villabeli tapasztalatait osztja meg a hamarosan megjelenő kötetben, s egy teljes fejezetet szánt arra, hogy megossza a sikerhez vezető út receptjét az olvasókkal.
– Soha nem szabad megjátszani magad a nézők előtt. Viselkedj természetesen és add önmagad! – szól a legfőbb intelem. – Ha nem vagy konyhatündér, ne takaríts egész nap a kamerának, ha pedig nem erősséged a fekvőpadon edzeni, ne tegyél úgy, mintha sportember lennél – bölcselkedett Olivér, hozzátéve: a villában a legfontosabb az őszinte nevetés. – Nem a kameráknak kell nevetni, hanem a társaságnak, amely a villában körbevesz. Az már szerencse kérdése, hogy ez mennyire tetszik a nézőknek.
Különös, hogy bár országos cimborák, Alekosznak mindezt nem árulta el, amikor meglátogatta a villában.
– Sem tanáccsal, sem intelmekkel nem látott el, csak a csajokról beszélgettünk, akik már akkor is kint vártak rám – mondta el lapunknak Alekosz. A könyv júliusban kerül a boltokba, aligha véletlenül. Egy hónappal később ugyanis indul a ValóVilág 5, amelyre negyvenezren jelentkeztek. Természetesen mindannyian azzal a szándékkal, hogy megnyerik a játékot. Az ő bibliájuk lehet Olivér memoárja, s ha csak a harmaduk megvásárolja, a szerző már tízmilliós bevétellel gazdagodik.