Tünde karjaiban ért révbe Alekosz

Alekosz és Tünde
Tünde létezéséről régóta tudtunk, de még sohasem láthattuk. Alekosz régi-új barátnője ő, akihez 6 hónap kitérő után tért vissza, miután Veronikával szakított. Tünde pedig végre megmutatja magát.
Alekosz megkapta, ami jár neki. Csütörtök délelőtt nemcsak a kocsikulcsot, de a Maldív-szigeteki álomút utalványát is átvehette, és megnyitotta azt a bankszámlát is, ahová a havi 1 millió forintos nyereményét utalják majd egy teljes éven át.
A csodálatos nyereményeken kívül azonban régi szerelmét is visszakapta Alekosz. Tünde létezéséről régóta tudtunk, de még sohasem láthattuk. Alekosz régi-új barátnője ő, akihez 6 hónap kitérő után tért vissza. Miután Veronikával szakítottak, most ismét Tündére koncentrálhat.

Alekosz többször félrelépett

Egy buliban ismerkedtek meg, és szerelem volt ez az első látásra. Gyorsan összeköltöztek, de három év lángolás után a tűz már csak parázslott köztük. Se veled, se nélküled helyzet alakult ki, Alekosz pedig többször félrelépett. Szakítottak majd kibékültek, így ment ez folyamatosan. Amikor Alekosz a villába költözött éppen külön voltak, de Tünde éppen a villalét alatt ismerte meg jobban kedvesét.
Aki egyébként a kínok kínját élte át, amikor szerelmét flörtölni látta. Most mégis tárt karokkal várta,