Villalakó vezeti a VV5-öt?

Bár egyelőre még csak a VV5 castingját hirdették meg, máris megy a találgatás, vajon ki kaphatja a műsorvezetői feladatot? Egyesek szerint VV Béci és Olivér is esélyes lehet.
VV Béci vezesse a VV5-öt!, VV Olivér vezesse a VV5-öt! - csak néhány internetes rajongói klub, ami azért alakult, hogy az egykori villalakók műsorvezetőként mutatkozhassanak meg a Való Világ 5. szériájában.
"A VV5 indulásának időpontjáról még nem született döntés, ezért a műsorvezetők személye is kérdéses. Amint döntés születik a műsor indulását illetően, kiderül az is, hogy kik lesznek a műsorvezetők" - mondta Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtószóvivője.
Mint ismeretes, Sebestyén Balázs lemondott az ősszel induló X-Faktor című tehetségkutató műsorvezetéséről, így Ördög Nórinak egyelőre nincs társa, viszont lehetséges, hogy a ValóVilág következő szériáját továbbra is Lilu társaként vezeti.
Legutóbb Stohl András is tudósított egy ideig a villalakók életéről, s ki tudja, talán most is bekapcsolódik egy harmadik műsorvezető, aki talán a volt villalakók közül kerül ki.