VV5 láz: már most villognak a mellbimbók

Vajon bombanőként vagy mondjuk a VV4 szereplőinek utánzataként nagyobb az esély bekerülni a ValóVilág következő szériájába? Már több ezren jelentkeztek és a lelkesedés óriási az internetes oldalakon is, ahol saját neveiket gyártják a megszállottak.
Különböző becenevekkel és azok elé vagy után helyezett VV5 szócskával sorra regisztrálnak fel a legnagyobb közösségi oldalra azok a lelkes jelentkezők, akik be szeretnének kerülni a ValóVilág 5. szériájába. A válogatás még el sem kezdődött, mégis számtalan önjelölt fotója és bemutatkozója kering már most az interneten.
Szandra VV5 néven bukkantunk rá egy profilra: a fiatal szentesi lány saját leírása alapján négy éve modellkedik, vagány és bolondos csajszinak tartja magát, szeret nevetni, vásárolni, internetezni, zenét hallgatni. Szandra szexi képei egyelőre csak néhány kósza rajongót hoztak a lány VV5-ös jelentkezésével kapcsolatban.
Lisa is szívesen szerepelne a következő valóságshow-ban:
“Boldog házasságban élek a vv5 felboritana mindent….ki tudja?????
Laza vidám vicces szókimondó konfliktust nem kerülő sőt …
vagány bevállalós költészetet művészetet kedvelő kutya ,majonéz ,édesség és horror film függő.”
A 20 éves VV5 Lena szereti a társaságot, a bulikat, ráadásul egy Jerzyvel közösen készített fotót is fel tud mutatni. A lány bemutatkozójából egy kis részlet:
“Azért szeretnék bekerülni, mert tudni akarom, én hogy bírnám a bezártságot eleinte teljesen idegen emberekkel. Imádom a konfliktus helyzeteket, és azokat kezelni! Imádom a kihívásokat, a stresszhelyzeteket, én is szeretném megtudni hogy egy teljesen más közeg, mit vált ki belőlem, és hogyan reagálok. szeretném átélni azt az érzést, mikor egy ország szeme rajtam van, és épp kiborulok, vagy kicsattanok a boldogságtól” – olvasható a lány oldalán, aki ahogy írta: ha bekerülne a villába nevetne, sírna, vitákat gerjesztene és egész nap őrült módon szórakozna.
Akadnak azonban olyanok is, akik nem szégyellnének a VV4-es karakterek nyomába lépni: Béci neve elég kelendőnek tűnik, nem egy VV5 Bécit találtunk.