VV Olivér könyvet ír

VV Olivér könyvet ír
A sztárok gyakran vetik papírra gondolataikat, életük fontos eseményeit, amellyel népszerűségüket szeretnék növelni. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy Alekosz segítőjeként tevékenykedő jó barát is ezt a tervet szövögeti.
Olivér bizonyára megelégelte az állandó háttérmunkát, és a segéd szerepbe is kezd beleunni, ami nem is hozott számár olyan nagy népszerűséget. Így aztán úgy döntött, hogy előrukkol egy saját könyvvel.
"Élni ingyen, avagy hogyan hazudoztam körbe a világot" című írás kerül rövidesen a könyvespolcokra, amely önmagáért beszél: arról szól, hogy a VV4 rosszfiúja hogyan élősködött a szülein, aztán miként akarta megtalálni a számára kijelölt ösvényt. Az egykori villalakó könyve arról szólna, hogy sokáig édesapján élősködött, de ezt már nagyon szégyelli.
Olivérnek voltak próbálkozásai az önálló életre, például amikor a Kanári-szigeteken volt, de ott is rájött, hogy nem dolgozni akar, hanem élni és tapasztalatokat szerezni. Ma úgy gondolja, hogy egy igazi későn érő típus, aki állandóan a saját útját kutatja.
Már VV Laci is könyv ötlettel állt elő, amikor kiment a villából, de azóta nem hallottunk ez ügyben semmi újat. Vajon Oli terve megvalósul?