Kiárusítják Alekosz szexkiborg randibuszát

Felkerült ma reggel az internetre az a görög zászlókkal díszített guruló fotel, amelyben Alekoszt és menyasszonyjelöltjeit szállították három héten keresztül a különböző randihelyszínek között. Nem kell ahhoz sem sokat böngészni, hogy rátaláljunk a görög hódító luxus szőnyegére, de a róla mintázott ezer forintos pólók is rajongóikra várnak.
Tucatszámra válogathatunk a legnagyobb aukciós portálokon a különféle Alekosz-ereklyék közül. Szinte alap, hogy az RTL sztárjáról piros, fehér és zöld színű póló is készült már, melyeken vagy a görög hős neve, vagy szállóigévé vált mondása, a "Mindig, minden körülmények között!" olvasható. A netet böngészve azonban olyan pólókat is találhatunk, melyekre az okostojás egész alakos képe van rányomva, egy borospohárral a kezében. Ezeket a feltehetően silány minőségű ruhákat 1000 és 3000 forint közötti áron kínálják, természetesen garancia nélkül.
Nem úgy, mint azt a luxus szőnyeget, amely a hirdetés főcíme szerint Alekosz nyereménylakásában is elterül a padlón. A majd' 45.000 forintot kóstáló fekete-fehér szőnyeg szálhosszúsága 55 milliméter, az eladó három hónap garanciát ad rá, és elmondása szerint Alekosz nyereménylakásába is pont ugyanilyet szállítottak.
A legnagyobb ereklyének mégis az a lassan húszéves minibusz tekinthető, mellyel a görög szexkiborgot és menyasszonyjelöltjeit fuvarozta az RTL stábja a randevúk helyszínei között. A Subaru Libero típusú autót úgy kínálja eladásra a Pest megyei eladó, ahogy azt a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken című műsorban három héten keresztül láthattuk. Az autót kék-fehér színekkel fényezték, oldalát görög zászlók borítják, nem egy helyen szívecske formába csomagolva.Az 1991. december havi autót friss műszaki vizsgával, érvényes forgalmi engedéllyel és kötelező biztosítással kínálják eladásra, a licit alja pedig 700 ezer forint. A hirdetéshez tartozó leírás szerint hibátlan műszaki állapotú autóról van szó, felújított karosszériával, 1.2 literes benzinmotorral, összkerékhajtással, dupla tolóajtóval, nyitható tetővel, új gumikkal és hétszemélyes utastérrel.
Az autóra két héten keresztül lehet licitálni, az eladó június 22-én értelemszerűen annak adja oda a Libero kulcsait, aki a legmagasabb összeget ajánlja az ereklyéért.