Alekosz belekóstol a felnőttfilmek világába

Alekosz, a Való Világ negyedik szériájának győztese továbbra is szolgáltatja a híreket, hiszen ha nem a Veronika névre hallgató gumibabával bonyolódó románcáról cikkezik a sajtó, akkor garantáltan történik valami a görög kandúr körül. Egy ideje például azt csiripelik a verebek, hogy Alekosz Kovi oldalán a pornóiparban folytatja.
A napokban szinte bombaként robbant a hír, miszerint Alekosz titkos randin vett részt, ahol a felnőttfilmek hazai királyával találkozott. Kovit ugyebár nem kell senkinek bemutatni, ő is előszeretettel környékez meg celebeket ajánlataival, így egy pillanatra úgy tűnt, Alekoszt is egy filmszereppel kecsegteti a pornóguru. A nagy titkolózás vége az lett, hogy kiszivárgott az infó, Alekosz villabéli videózgatása – amikor is ügyesen legeltette a kamerát Anikó domborulatain – olyannyira megtetszett Kovi mesternek, hogy szárnyai alá venné a nyálcsorgató szexkiborgot, aki a hírek szerint kapva kapott az alkalmon. Az egyezség részleteiről nem sokat tudni, de úgy hírlik, Alekosz társrendezőként vehet részt egy felnőttfilm forgatásán, de a castingba is besegíthet.
Alekosz minden, csak nem lepedőakrobata. S, hogy mit szólt mindehhez Alekosz? Természetesen elfogadta az ajánlatot, hiszen saját bevallása szerint is nagy Kovi rajongó, mindemellett számos filmjét látta már. Nyilván bevillant Alekosz pattanásos emlékképe, amikor még a paplan alatt matatva ábrándozott arról, hogy majd egyszer ő is olyan lepedő akrobatává válik, mint amilyen nem vált belőle.
Mindenesetre olyannyira furcsa Alekoszt és a felnőttfilmeket egy mondatban szerepeltetni, mint a zenei világban Fluort és Mozartot. Elvégre Alekoszról minden elképzelhető, csak éppen az nem, hogy a felnőttfilmek fogyasztásán kívül bármilyen kapcsolata lenne ezzel a világgal. Emlékezzünk csak vissza a nagy szexkandúr miként húzta be fülét-farkát, amikor a feleségkeresős műsorába összezárták egy falkányi nővel. A csatinggal biztos nem lesz probléma.
Lehet persze erőltetni továbbra is Alekosz számára a szexkiborg karaktert, csak éppen teljesen felesleges. A görög fiú ugyanis egy végletekig aranyos és szerethető figura, ám a folytonos kangörcsét azzal párhuzamba állítani, hogy ezáltal mekkora lepedőakrobata, már egy kissé túlzás.
A segédrendezői felkéréshez mellesleg csak gratulálni tudunk, s ha egy tanáccsal élhetünk, azt tudjuk mondani a mi derék Alekoszunknak, hogy a castingok alkalmával nehogy kétségbe essen. Elvégre elég, ha számba veszi villabéli társait, s máris akad szép számmal alkalmas szereplő.