Való Világ 5 - Dagadnak a villalakók

Még maguk a villalakók is megdöbbentek a bokszhéten tartott mérlegelésnél. A leginkább Kinga borult ki a számokat látva. Döbbenetesen meghíztak két és fél hónap alatta VV5 játékosai.
A bokszhét velejárója volt a mérlegelés, melyet meg is tartottak a villában. A jólét és kényelem, valamint a sok punnyadás meg is hozta a nem várt eredményt. Még Csaba is hízott 6 kilót, aki rendszeresen igyekszik kondícióban tartani magát.
A hízásban aranyérmes VV Kinga lett. A cselszövőnek gyakorlatilag 12 kilót sikerül magára halmoznia a 2 és fél hónap alatt. Beköltözésekor 56 kilót mutatott a mérleg, jelenleg azonban már 67,9 kg-ot . A kiborulás és hiszti persze ezúttal sem maradt el. Kinga elhatározta, hogy mindent bevet annak érdekében, hogy leadja a felesleget.
A hízás dobogóján második helyet Vera foglalja el, aki plusz 7 kiló boldogtalan tulajdonosa lett, ám ő ettől még nem esett annyira kétségbe, mint Kinga. Seherezádé a harmadik a lányoknál, ő 5 kilóval gyarapodott az elmúlt időszakban. Talán Sheri az egyetlen, akinek előnyére váltak a plusszok. Veronika már beköltözésekor meghaladta versenysúlyát, így számára az újabb 4 kiló már csak a hab volt a tortán.