Való Világ 5 - VV5 Fecó és Veronika nem bokszolhat a bokszgálán vasárnap

Megjött a Mikulás a Való Világ 5-be is. A VV5 lakóinak lelkét is átjárta az ünnep hangulata és többen békülni próbáltak egymással. Attila és Kinga kapcsolatában újra enyhülés állt be. Ma döntöttek az edzők arról, hogy ki az aki nem bokszolhat a Való Világ 5 bokszgálán! Mikulás a Való Világ 5-ben. A mikulás meghozta az ajándékokat a VV5 villába. Reggel amikor felkeltek a villalakók már kint találták az ajándékokat a cipőiknél. Attila megkapta Artúr Bandit plüssfigurában. Az Összeesküvők télapójához képest itt használható tárgyakat kaptak a lakók. Kivéve Esztert, aki XL-es bugyit kapott…el is sírta magát, hiszen ekkorát soha nem hordott (úgy látszik a kamerákon keresztül ekkorának tűnt). Kritikákat kaptak a VV5 lakói edzőiktől Az edzőkkel kellett kiállniuk a VV5 lakóinak. A többi edző kielemezte a mozgásukat és a gyenge pontjaikat. Gergő túl merev és ha ilyen erősen küzd, akkor el fog fogyni az ereje. Seherezádé nagyon erősen küzdött és jó a kondija, de leereszti az ellentétes kezét. Fecó nagy dicséretet kapott, nagyon jól küzdött. Petinek kicsit lomhák voltak az ütései, de nagyon akart. Eszternek jók az ütései, de kicsit lassú. Attila bohóckodott aztán pedig kifeküdt. Vera macskakaparást mutatott be, nem ütött rendesen. Kiderült, hogy Pityuval le volt beszélve nem bokszolnak rendesen sem Vera sem pedig Attila. Csaba és Kinga is sokat fejlődött, melyet be is mutattak a többieknek. Üzenetek a családtagoktól
Seherezádé egy kedves verset kapott a családjától, melyben biztatták. Fecó képtelen volt normálisan végigolvasni a levelet, mert folyamatosan potyogtak a könnyei. Veronika édesanyjától kapott levelet és Ő is igen csak elsírta magát. Gergő még a börtönben is több levelet kapott, mint a villában ezért Ő is elérzékenyült. Attila igen hivatalos levelet kapott, melyben biztosították sok szavazatról a Gyomaiak. Csaba most sem kaphatott levelet, hiszen még mindig büntetésben volt. “Olyan állapotba kerültem, mikor először láttam a Forest Gump-ot!” mondta Csaba. Kinga próbálta vigasztalni Csabát és még egy puszi is elcsattant. Rock & Roll parti a VV5 villában
A Rock üvöltött és a lakók is jampinak öltöztek. Seherezádé és Gergő félrevonult a parti alatt megint megbeszélni a dolgaikat. Seherezádé pozitívan kezdte a beszélgetést majd megint elkezdte pedzeni, hogy Gergő nem beszél vele szépen időnként. Gergő figyelmeztette, hogy ugyanazt kapja vissza, amit Ő ad. Seherezádé természetesen megint úgy érezte, hogy Őt bántják….és összevesztek.
A következő próbálkozás Attila és Kinga között zajlott. Kinga és Attila is elismerte, hogy elrontották. Náluk a vége egy ölelkezés volt és örültek a kibékülésnek. Attila később Petiről kérdezett (hiszen megkérte, hogy segítsen visszaszerezni Kingát). Kinga elmondta, hogy Péter eddig mindig pozitívan beszélt Attiláról. “Mindketten tartunk egymástól, ez látszik is és ki is mondjuk!”
Eszter, Veronika és Peti úgy gondolja, hogy Attila Kingával való kibékülése el fogja Őt távolítani tőlük, féltékenynek mutatták magukat. Attila elmondta ezt Kingának, aki biztosította róla, hogy mindig nagyon szerette. Ki az aki nem bokszol a hétvégi Való Világ 5 bokszgálán?
Az edzők választhattak arról, hogy a két legkevesebb szavazatot kapott lány és fiú közül ki legyen az aki bokszolhat. A lányok közül Eszter és Veronika kapta a legkevesebb szavazatot. Az edzők úgy döntöttek, hogy Veronika nem bokszolhat.
A fiúk esetében Gergő és Fecó kapta a legkevesebb szavazatot. Itt az edzők nem tudtak dönteni és a nézőkre bízták. A nézők Fecóra küldtek kevesebb szavazatot, így Ő az aki nem bokszolhat vasárnap a Való Világ 5 gálán!