Való Világ 5 - Megvannak a párok a bokszgálára

Folytatódik a bokszedzés a Való Világ 5 villában. Ma már az is kiderült, hogy ki ellen kell készülniük a ringben. Megvannak a bokszgála párok. A védettség a tét minden bokszmeccsen!
Péter úgy gondolta, hogy alkohol hatására újra megkörnyékezi Veronikát. Felajánlotta neki, hogy aludjon vele, de merev elutasításba ütközött. Visszament hát Péter a hálószobába és befeküdt az ágyába….Vera mellé.
Nehezen keltek a VV5 lakói, de az edzők már a villában voltak. Kinga megkérte Milót, hogy üsse meg rendesen. Kinga úgy gondolta, hogy már nem is fájnak annyira az ütések. Aztán kapott egyet a fülére Csabától és átértékelte ezt a kijelentést.
Vera provokálta Attilát, aki egyszer meglegyintette. Ettől kezdve ment az adok-kapok közöttük. Hol szóban, hol pedig kesztyűvel. Attila Péternek, Vera pedig Fecónak sírta el a bánatát. Fecó annak ellenére, hogy nem lép fel a bokszgálán tovább folytatta az edzést. Gergő igen keményen nyomta az edzést, edzőjével kesztyűzött. Addig hergelte támadásaival az edzőt, míg kapott egy orrost és eleredt az orra vére. Seherezádénak be van gyulladva a keze és nem tud emiatt rendesen edzeni. Sírva vette tudomásul, hogy a teste egyenlőre legyőzte Őt. Ki alszik Péter mellett? Vera őrületbe kergeti Petit
Vera és Veronika csoportterápiát tartott Petivel. Kinga lett megbízva, hogy levezesse a megbeszélést. Aránylag lazán indult a megbeszélés, majd Vera feltette a kérdést, mely felkorbácsolta a kedélyeket. “Meddig aludhatok ott nálad Peti?” Péter elkezdte ezt kifejteni, amikor meghazudtolta Vera. Péter úgy megsértődött, hogy trágár módon eltanácsolta maga mellől. Vera nem adta fel és tovább szurkálódott.
Este megint elkezdte Vera idegesíteni Pétert, hogy vele akar aludni. Péter elküldte őt, majd megjelent Veronika aki szintén ugyanazt akarta. Veronika felajánlotta, hogy Ő harmadiknak is beszáll az ágyba. Vera már az ágyban volt, amikor először Péter befeküdt az ágyba középre, majd Veronika a másik szélére. Vera végül feladta és átment egy másik ágyba. Veronika és Peti még sokáig pusmogott az ágyban és Veronika udvaroltatott magának. VV5 Fecó nem kesztyűzhet
A nézők döntése alapján Gergő bokszolhat a Való Világ 5 bokszgálán. Fecót mindenki nagyon sajnálta. Fecó azt sajnálta, hogy a családjával nem találkozhat. Kiment futni és azon gondolkozott, hogy a nézők miért nem akarták a jelenlétét a gálán. Fecó nagyon csalódott volt és kereste az okokat.
A többiek viszont bokszolhatnak a gálán és minden győztes meccs védettséget ér! Gergő Csabával bokszolna a legszívesebben. Attila Péterrel bokszolna. De a nézők döntöttek….
  • Eszter – Vera
  • Kinga – Seherezádé
  • Gergő – Csaba
  • Attila – Péter
További szabályok is vannak a VV5 bokszgálán. Tilos szövetkezni, nyerni hagyni, elbliccelni és kötelesek mindent beleadni.