Való Világ 5 - VV5 Vera Gergőt hívta ki a hatodik párbajra

VV5 Verának ma meg kellett jelölnie valakit a zöld kendővel, akivel párbajozni szeretne. Az utóbbi időben elég sok ValóVilág5 játékossal volt konfliktusa, így sokan voltak a lehetséges jelöltek között!
Vera úgy látja, hogy más ez a kihívás, mint az előző volt. Nagyon nagy a feszültség, de erősebbnek érzi magát, mint az előző párbajánál. Karácsony rémálom lett Verának ezzel a zöld kendővel. Vera apró támadásokat érzett karácsonykor és ezeket nehezen viselte. Úgy érzi, meg akarnak tőle szabadulni, mert egyedül akarja végigjátszani ezt a játékot.
Szándékosan senkit nem provokál és úgy érzi, hogy karácsonykor is bebizonyosodott ez. Elmondja a véleményét a villában, de ez nem azt jelenti, hogy konfliktusokat akar generálni!
Vera úgy érzi, hogy a többség ráhúzta azt Ő egy kiállhatatlan lány! Azt gondolja, hogy Eszter előnytelen bizniszt kötött Attiláékkal és így tőle eltávolodott. Péterrel volt több problémája is. Attila pedig szándékosan provokálja, de ennél meredekebb dolgai is vannak. Attila ilyen, de legalább őszinte! Olyan embert választott, aki álszent és ez nem más mint Gergő!
A hatodik párbaj Gergő és Vera között fog zajlani! Vera karakán volt és nem választott gyenge ellenfelet maga mellé! Az is lehet, hogy ez viszont öngyilkosság?!