Való Világ 5 - Gergő és Veronika elhagyhatták a Való Világ villát

Már egy hete zajlik a felkészülés a VV5 villában a bokszgálára. A menetek pontos szereposztása még nem ismeretes, annyi azonban bizonyos, hogy nem mindenki kap lehetőséget a harcba szállásért a lila kendőért.
A villalakók kitartóan küzdenek az edzéseken. Gyakran kerülnek fizikailag és lelkileg is padlóra, melyből azonban a cél érdekében mindig felállnak. Kingának is sikerült összekapnia magát és egyre jobban érzi, hogy a tét óriási. Péter is azt érzi, hogy állóképessége jelentősen javult.
Attila és Vera nem könnyítik meg egymás számára a felkészülést, így az edzés nehézségein kívül még az egymás lelki terrorját is el kell viselniük. Az edzők kemény kézzel tartják a pórázt és igyekeznek uralkodni az olykor kialakuló kaotikus helyzeteken.
Péter már az edzések alatt igyekszik felmérni a többiek gyenge pontjait és nyitott a kis aljasságok véghezvitelére is a gála mérkőzései alatt.
Attila és Kinga viszonya továbbra sem rendezett, ám mégis játékos bokszolásra adták a fejüket egymással. Három hét beszédszünet után mind a kettőjük számára furcsa, ám kellemes helyzetet jelentett ez. Péter előzetes ígéretét, melyet Attilának tett betartotta és lelkizésbe bocsátkozott annak érdekében, hogy közelebb hozza őket egymáshoz. Attila úgy érzi, Peti küldetése célba ért és közeledést érez a lány részéről.
A Mikulás közeledtével a villalakók is feladatot kaptak. Ki kellett pucolniuk a cipőiket. Veronika édesanyjától számított levélre, Fecó a gyermekeitől remélt rajzot, Kinga csokiról álmodozott. Gergő és Veronika lehetőséget kapott egy kerti randira. Többek számára érthetetlen volt a szituáció, ám hamarosan fény derült a turpisságra. Az alfahím és a kacsacsőrű lány titkos küldetést kapott. Ajándékért elhagyhatták a villát, a többiek számára vásárolhattak a villa falain kívül. Attila a nagy csendet hallva rájött, hogy titokban kilopták őket a házból, ám ők igyekeztek arra fogni a csöndet, hogy a nyugiszobába vonultak.
Az éjszaka folyamán Gergő és Veronika visszatért a villába, ám a lakók nem hitték el a füllentést. Reggel mindenki megkapta az ajándékát.
Holnap lesz a nagy selejtező, amikor kiderül ki az, aki nem vehet részt a bokszgálán.