Való Világ 5 - VV Csaba talán ezért nyeri meg a párbajt

Mit esznek ilyen sokan a csupán Tujának becézett fiún? Hiszen a kommentekből kiderül, hogy a nézők azt szeretnék, ha Csaba térne vissza a villába a párbajról!
Szinte érthetetlen, hogy míg a villalakók azzal piszkálják Csabát, hogy nem csinál semmit, csak eszik, alszik, és néha edz egy keveset, a nézők mégis izgalmasnak találják a fiút! Rajongói szerint csupán az esti összefoglalók vannak úgy megvágva, hogy Csaba unalmasnak tűnjön, de aki figyeli az online adásokat, láthatja, milyen színes egyéniség. Ráadásul a kommentekből kiderül, hogy sokan értékelik a fiú higgadtságát és normális stílusát:
"Ilyen értelmes ember, mint a Csaba, még nem volt a VV-ben. Szeretném, ha ő képviselné az értékrendet!"
"Lehet, hogy elege van az embereknek abból, hogy idiótákat nézzenek, azért szavaznak Csabára."
"Neki szurkolok, reméltem hogy végre nem a hátsóriszálás, mutogatás és alpári stílus győz...Nem bánnám, ha végre némi értelem is lenne bent!"
Vagyis minden jel arra mutat, hogy a ma esti párbajt ezúttal is Csaba nyeri meg. Egyszer már sikerült hazaküldenie egy erősnek hitt játékost, Cristofelt, így könnyen lehet, hogy Veronika is erre a sorsra jut. Akkor pedig főhet a két taktikus, Attila és Péter feje, hogy akkor mégis ki számít tuti befutónak a villalakók közül!