Való Világ 5 - VV Csaba győzött, Veronika kiesett

A jó és a rossz harca – vélekedett erről az ötödik Való Világ 5 párbajról Csaba. Csaba ezzel a párbajjal akarja kikezdeni Attila és Péter magabiztosságát a VV5 villában. A bástya gyenge pontját támadta.
Peti és Attila igyekszik elintézni Csabát, Csaba pedig igyekszik túlélni a támadásokat. Ismét párbajoznia kellett és taktikai húzásból Veronikát hívta ki.
Csaba túl sok embertől nem akart elbúcsúzni, hiszen öten rátették a kendőt. Csak Fecótól és Kingától búcsúzott, a többiekkel csak pacsizott. “Jó karácsonyt!” kapta meg még Attilától távozás előtt. Ezzel is jelezte neki Attila hogy nem szeretné ha visszatérne.
Veronika Esztertől, Attilától, Seherezádétól, Gergőtől, Kingától és Pétertől búcsúzott. Vera te le vagy ……….-va, búcsúzott még el tőle is.
Csaba úgy érzi, hogy kellett neki ez a három hónap amit bent töltött ahhoz, hogy felnőjön a feladathoz és felvegye a kesztyűt Attiláékkal. Veronika szerint Csaba unalmas és ez irritálja Attiláékat, Csaba szerint viszont a nyugalom az amit nem tudnak elviselni. Csaba természetesen rivalizálást sejt amögött, hogy Attila és Peti mindenképp ki akarja tenni a VV5 villából.
VV5 Cristofel, VV4 Jerzy,  VV4 Gombi, VV4 Éva Veronikát szeretné visszaküldeni – VV5 Dya, VV5 Melinda, VV5 Shadi pedig Csabát.
Kinga, Fecó és Vera – Csabát várta vissza. Attila, Péter, Eszter, Gergő, Seherezádé – Veronikát várta vissza
Már a műsor elején kiderült, hogy az egyik párbajozó nagyon elhúzott. 83% és 17% volt a szavazatok aránya. Többször is mutatták az állást, de nem nagyon mozdult el az arány. A végeredmény 82%-18% lett Csaba javára, így Csaba visszament a villába, Veronika pedig kiesett.