Való Világ 5 - Elkelt a 4 lila kendő a bokszgálán

2 hét felkészülés után ma a Való Világ 5 lakói megmutathatták, hogy mit tanultak edzőiktől. 4 lila kendőért és a védettségért folyt a boksz a csarnokban.
Mérlegelés a bokszmeccs előtt
Vera és Eszter mérlegelése igen véresre sikerült 68 és 73 kg-val mérlegeltek, majd Eszter biztosította a kiütést neki. Kinga 68.3 és Seherezádé 57 kg-val mérlegelt itt kicsit visszafogottabb volt a szájkarate. Kinga elvarázsolta Seherezádét, Seherezádé pedig jelezte, ha keze engedi nehéz lesz a lila kendőt megszerezni neki. Attila 94 és Peti 90 kg-al mérlegelt. Peti biztosította, hogy szétveri a nyomorúságos kis orrát, Attila pedig figyelmeztette, 20 cm-el még alacsonyabb lesz a meccs végére. Csaba 84, Gergő 89 kg-al mérlegelt. Csaba jelezte, hogy féljen az ökleitől, Gergő viszont nem szeretne Csabával végigbokszolni 3 menetet, mert el fog fáradni, hamarabb kiüti.
Lélekápolás a VV5 lakóinak az edzőktől
Az edzők bementek lelket önteni versenyzőikbe. Vera fél Esztertől, Eszter viszont ki akarja ütni a második menetben Verát. Pétert figyelmeztette edzője, hogy Attila sunyi és bármit beszélt meg vele küzdjön rendesen. Attila meg is mondta Bunyós Pityunak, hogy ki akarja ütni Petit. Seherezádé edzője rögtön az elején való sorozást javasolt Kinga ellen. Kinga szerint Seherezádé már most kifogást keres a kezével kapcsolatban. Miló szerint, ha Csaba 1.5 menetet kibír, akkor Gergő össze fog omlani, mert nem erős fejben.
VV5 Bokszgála meccsei
Eszter és Vera bokszmeccse a bokszgálán – Való Világ 5
Első menetben Eszter támadott sokat, de a menet felétől Vera feljött, mert Eszter sok fejütést szedett be. Eszter a vége felé erőltette a testütéseket, de ilynkor még több fejütést szedett be. A második menetben Eszter próbálta fokozni az iramot, de nem védekezett eléggé. Újra sok ütést szedett be. Bal kezét tolásra használta csak. Vera viszont többször félt az ütésektől és elfordult. A harmadik menetben mindketten nagyon elfáradtak. Vera nagyon jól kontrázott és kihasználta hosszabb kezét. Végül Ő nyerte a meccset és így védettséget szerzett. Attiláék valószínű ennek nem örültek annyira.
Kinga és Seherezádé bokszmeccse a bokszgálán – Való Világ 5
Egyforma magas a két lány és 16 kg van közöttük! Ez egy dulakodásban Kinga előnyére válhat. Első menetben . A két lány őrületes erővel támadt egymásra. Seherezádé nekilendült és Kinga is. Kinga annyit kapott fejre, hogy többször igazítani kellett a fejvédőjét. A két lány semmit nem mozgott ki ütések elől. A fejüket egymásnak feszítették és ütöttek. A második menet már inkább hasonlított bokszra, de a vége felé újra dulakodás. Kinga a végén már nem volt annyira aktív. A harmadik menetben Kinga lelkileg feladta. Nagyon sokat bekapott tisztán. Seherezádé végig támadta a három menetet. Seherezádé megszerezte a lila kendőt. Kingát viszont vigasztalni kellett a piros sarokban Miló Vikinek.
Attila és Péter bokszmeccse a bokszgálán – Való Világ 5
Az első menetben Péter takarékosan bokszolt. Attila viszont igen kemény ütéseket vitt be neki. A második menet ugyanígy folytatódott. Péter kapott egy nagy horgot amitől meg is rogyott, számolni kellett rá. Péter a harmadik menetben már csak a kiütés ellen játszott. Pár másodperccel a vége előtt majdnem kiszámolták Pétert, de a szíve visszahozta és végigment a harmadik menet is. Péter végig tartott Attilától, aki ki is használta a hosszabb kezét. Azt kijelenthetjük, hogy egy Gergó Attila meccs lett volna igazán fair.
Gergő és Csaba bokszmeccse a bokszgálán- Való Világ 5
Ezt a meccset előzte meg a legnagyobb várakozás. Talán itt volt a legkevésbé megtippelhető a végeredmény. Csabának nagyon jó volt a lábmunkája már az első menetben kitáncolta Gergőt. Gergő egyszer el is hagyta a fogvédőjét egy pofonnál. A vége felé Csaba elfáradt és odaált Gergőnek. Akkor Gergő is leadott neki egy-két bagy pofont. A második menetben Csaba kevesebbet táncolt és sorra nyelte is a pofonokat. Mindét orrlyukán fojt a vér. Gergő 1-2 nagyot akar csak ütni, amivel lekapcsolhatja Csabánál a villanyt. A harmadik menetben Gergő is kapott nem keveset. Ömlött az orrából a vér, veszélyes volt, hogy le is léptetik. Végül Csaba kibírta a harmadik menetet is és nem szdett be újabb nagy ütést. Gergő statikus bokszot adott elő óriási ütésekkel, Csaba viszont technikás elmozgós bokszot mutatott be, de kisebb ütésekkel. Végül 2-1 arányban Sittes Gergő nyerte a meccset, így Ő kapta a lila kendőt. Madár viszont Csabánál látott több értékelhető találatot.