Hétfőn indul a Való Világ 5 új kategóriákkal és szereplőkkel

Lakás, autó, luxusnyaralás és havi egy millió egy éven át. Ez mind azé lehet, aki megnyeri a hétfőn induló Való Világ 5 játékot. Az egyik legsikeresebb valóságshow-val hétfőn indít a RTL Klub. Immár ötödször.
Hétfőn nyílik a luxusketrec új lakóira várva. A ValóVilág 5 szereplőinek végső kiválasztása ismét a nézőkre lesz bízva. valamennyi beszavazón három jelöltre adhatják le a nézők a szavazataikat a különböző kategóriákból. Lesznek “dumagép”-ek, “amazonok”, “szenvedélyes nők” és “plázacicák”, valamint sok egyéb más képzett trió. 42 jelölt közül kerül ki a 14 szerencsés aki ideiglenesen birtokba veheti a villát és esélyes lehet a főnyereményre.
Az elmúlt szériákhoz hasonlóan a létszám teljessé válásával elkezdődnek a kiválasztások. A kiválasztott párbajra hívja egyik társát, akivel a nézők kegyeiért versengenek majd. A kevesebb szavazatot kapó játékos számára a villabuli véget ér, a győztes visszatérhet a többiek közé. a csavar azonban itt jön. Az eddig visszatért játékos védettséget élvezett. Mostantól koránt sem érezheti nyeregben magát az, aki a párbajról visszatér. A Való Világ 5 új helyszíne az Aréna dönti majd el, hogy védettsége valóban garantált e a következő kihívásig.
A ValóVilág 5 jelöltjei között rejtőznek az új széria szereplői. Lássuk a kategóriákat az indulókkal:
Alfahímek: Gergő, Viktor, Beló
Alekosz exei: Andrea, Veronika, Barbara
Amazonok: Melinda, Kati, Valéria
Dumagépek: Ricsi, Fecó, Márió
Érzékenylelkűek: Roberta, Vera, Juditka
Cselszövők: Reni, Kinga, Viki
Helyes pasik: Peti, Csaba, Renátó
Plázacicák: Dya, Sysi, Irina
Furák: Adrienn, Edi és Rudi, Annamária
Skalpvadászok: Szili, Cristofel, Márkó
Összeférhetetlenek: Attila, Kukker, Tibor
Szenvedélyes nők: Bea, Szilvi, Sherezádé
Szüzek: Feri, Tomi, Bandi
Valóságshow-veteránok: Péter, Lackó, Rambó