Való Világ 5 - Bojkott az RTL Klub és a VV5 ellen!

Amint összegyűlik az elegendő aláírás, VV Éva rajongói petíciót nyújtanak be az RTL Klub-hoz, amely szerint kifogásolják, hogy kedvencük nem kapott műsorvezetői szerepet a VV5 egyik műsorában sem.
A rajongók azzal fenyegetőznek, hogy addig nem is nézik a csatornát, míg Baukó fel nem tűnik a képernyőn. Az exvillalakó meg vállalná is a munkát meg nem is - ha hívnák. De nem hívják. Rubin Kristóf szerint ugyanis VV Éva csak játékosnak jó, műsorvezetőnek nem - olvasható a velvet.hu-n.
 Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a VV Éva-rajongók az RTL-nak szóló petícióját (a helyesírási hibákért nem vállalunk felelősséget...).
"Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy az Új Való Világ 5 showban a VV4 húzónevének, sokunk kedvencének, Baukó (VV) Évának semmilyen szerepet nem szánt a csatorna. Semmi kifogásunk az ellen, hogy több, egykori VV-és is szerepet kapjon, és leszögeznénk hogy ez a petició nem irányul egyik szereplő nemzetiségi, etnikai, vallási hovatartozása ellen sem. Viszont, nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni azt cinizmust, ahogy az előző műsor lelkét- akit legtöbbször szavaztunk vissza-és ezáltal minket nézőket, sms küldőket ilyen módon semmibe vegyenek.
Baukó Éva rendkívűl erős karakterként nyilvánvalóan megosztott egyes nézőket, ez tény, azonban-és ezt a szavazások is rendre bizonytották-többen szerettük a szókimondását, egyenességét, jellemét, nagyon sok vidám-és olykor szomorú percet szerzett nekünk, nézőknek" - folytatta. "Mint ahogy az előtt is értetlenül állunk, hogy egy ilyen intelligens, kiválló beszélőkészségű-és nem mellesleg rendkívűl csinos hölgynek egyáltalán semmilyen szerepet nem szán az adó, annál is inkább, mivel az eddigi az összes VV5 széria szereplője megkapta Önöktől a lehetőséget. Az RTL Klub egy kerekedelmi csatorna, amely közvetett úton, de belőlünk, nézőkből él; Éva hivatalos Facebook oldala több mint 30 000 tagot számlál, és kérem ne feledkezzenek meg róla, a Facebookon, interneten kívűl is van élet, számtalan idősebb, vidéki vagy internethez nem értő ember létezik, akik meglehet hogy a világhálót ugyan nem, de a műsort viszont nézik. Ezért jutottunk többen, Baukó Éva kedvelői közül arra az elhatározásra hogy megírjuk ezt a petíciót, és mindaddig bojkottálunk minden RTL Group csatornát, amig a tisztelt műsorszerkesztők nem hajlandóak tekintetbe venni a nézők -nem kevés számának- kívánságát."