Olaszok is nézik majd a Való Világ 5 -öt - az új villalakó szerint

A Seherezádé című sorozat jó nézettséggel ment a Tv2-n, de most már az RTL-nek is van Seherezádéja: a VV5 -be bejutott lány szerint Olaszországban is sokan nézik majd miatta a valóságshow-t. Eddig Seherezádé a Tv2-nek hozott szerencsét, a török szappanopera jó nézettséggel ment a délutáni műsorsávban. 2011 őszén ilyen nevű szereplője az RTL Klubnak lesz, ugyanis másodikként a Való Világ 5 villába bejutott egy Seherezádé. Az Olaszországból hazaköltözött lány Facebook-oldalára írt röviddel a szeptember 13-ai beszavazóshow előtt.
"Nyerni akarok, színesebbé, egyedivé és izgalmasabbá tenni a villát - nem azért, mert épp ráérek! Gondoljatok bele, mi, magyarok folyton a külföldi valóságshow-kat, sportot, sorozatokat nézzük, épp itt az ideje, hogy a mi valóságshow-inkat nézzék a külföldiek. Olaszországból, garantálom, nagyon sokan lesznek kíváncsiak a mi Való Világ 5 -re, ha bekerülök! Mindenki szabadon dönt, de garantálom, velem a VV5 sokkal egyedibb és különlegesebb lesz, mint ezelőtt" - írta.
Az RTL Klub realityje szeptember 14-én a dumagépek című kategória jelöltjeivel folytatódik. Beköltözés szombaton, egy nappal a Tv2-es ÖsszeEsküvők rajtja után.