Való Világ 5 - Lelépett a VV5 plázacicája

Irina (jobbra)  Niki lesz majd ott a plázacicák kategóriában
Balhésan indul a ValóVilág ötödik szériája. Még el sem kezdődtek a beszavazóshow-k, az egyik jelölt máris meggondolta magát. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, ezúttal 14 kategóriában 42 szereplő száll harcba, hogy beköltözhessen a villába. Irina (21) 38 ezer jelentkező között harcolta ki a lehetőséget, hogy megmutassa magát. Plázacicák kategóriá­ban indult, ám a beszavazóshow előtti utolsó pillanatban úgy döntött, mégsem szeretné vállalni a szereplést a VV5 valóságshow-ban. – Nem értem! Végigcsinált egy 4-5 fordulós castingot, részt vett a főcím forgatásában, fotózásokon, kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna, majd az utolsó pillanatban minden ok nélkül úgy döntött: neki ehhez még sincs kedve. Nagyon igazságtalannak érzem ezt azzal a 38 ezer jelentkezővel szemben, aki boldogan vállalta volna a szereplést. Természetesen lehetnek jogi következményei ennek, de nekünk most elsősorban azzal kell foglalkoznunk, hogy a műsor jó legyen, nem pedig azzal, hogy egy felelőtlen huszonéves lányt polgári peres bíróság elé citáljunk – nyilatkozta a Blikknek Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője, aki azt is elárulta, a VV5-ben már nem fognak engedni a játékosok hisztijeinek. – Ha ebben a szériában bárki is azon fog siránkozni, hogy haza akar menni, készséggel kitárjuk előtte a villa ajtaját, és már mehet is, hiszen több ezer fiatal van, aki boldogan beköltözne helyette. Olyanok, akik valóban komolyan gondolják ezt a játékot, és vállalják a tényleges felelősséget is, nem csupán egy pipát akarnak, amely szerint sikerült bejutniuk a válogatóra – tette hozzá Rubin.
Miután Irina távozásával felszabadult egy hely, a csatorna lehetőséget adott egy másik lánynak, hogy plázacicák kategóriában részt vegyen a beszavazóshow-n. 
Niki

– Elárulom, a szívem mélyén mindvégig éreztem, van esély arra, hogy mégis bekerüljek valahogyan. Őszintén szólva nagyon hálás vagyok Irinának, bár nem értem, egy ilyen lehetőséget miért dob vissza valaki. Ha bekerülök, mindent megteszek majd, hogy én nyerjek. Úgy látom, nagyon erős csapat jött össze, mindenki keményen küzd majd a győzelemért – mondta a Blikknek Niki (20), aki Dyával és Sysivel mérkőzik majd meg a bekerülésért.