VV5 - Okos vagy buta VV Veronika?

A szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban Veronika naiv, gyerekes plasztikcicának tűnt. A Való Világ 5 -ben fokozatosan derül ki róla, hogy nem is olyan butuska, mint az elsőre tűnik. Barátai szerint eszes lány. Attilát az egyik legrafináltabb játékosnak tartják társai, barátnői szerint a látszat ellenére Veronikának is helyén van az esze.  VV Veronikát Alekosz menyasszonykereső műsorában egy naiv, gyerekes lánynak ismerhették meg a tévénézők. Mellékszereplőként nem igazán tudta megmutatni igazi énjét. A Való Világ 5-ben azonban napról napra kezd kibontakozni egy olyan oldala, amit eddig nem ismertünk. Az érdi görög egykori barátnője ugyanis egyre többször villantja meg humorérzékét a villaléte során, megnyilvánulásait a konfliktushelyzetekben egyre gyakrabban színesíti a jól irányzott gúny. Legutóbb egy újságírási feladatban mutatta meg a luxusbörtön többi lakójának, hogy igenis tud bánni a szavakkal, bőséges a szókincse, sőt még stílusérzék is szorult belé. Lehetséges, hogy a szilikon szájú valóságshow- hős eddig csak játszotta a buta libát? Elképzelhető, hogy igazándiból ravasz és intelligens, s csupán álcának használja a naiv énjét? A barátnői szerint teljes mértékben erről van szó.
– Mindez csak taktika. Veronika egyáltalán nem buta. Most megbújik a háttérben, figyel, felméri az erőviszonyokat. Aztán majd lassacskán előjön belőle az igazi énje – mondta el lelki társa, Anita, akivel a Szerelem a legfölsőbb szinteken-ben ismerkedtek össze.
– Veronika valóban sokat affektál, de tud szépen is beszélni, ha a helyzet úgy kívánja. Az iskolában is jó tanuló volt. Általában a kislányos álarc mögé bújva leplezi a zavarát, ha még új egy társaságban, de közben figyelget a maszk mögül. A pasiknak is ezt az arcát mutatja először. Fog még ő meglepetéseket okozni a villában – értett egyet az előtte szólóval Melinda, Veronika másik jó barátnője.
Megkérdeztük Alekoszt is, aki már diplomatikusabban nyilatkozott menyasszonykereső műsorának egykori győzteséről.
– Annyira nem ismerem Veronikát, hiszen kevés volt az egy hét közösen eltöltött idő Görögországban, de én soha nem gondoltam, hogy buta lány. Az születési adottság, hogy valakinek ilyen a hangja és a külseje. Arról nem tehet, hogy hogy néz ki, ezért meg kell védjem, mint embert. Ám a ValóVilág játékára szerintem méltatlan. Abszolút nincs képben a taktikázást illetően – vélekedett exéről Alekosz.