Ilyen az új Való Világ 5 Villa

Eltűnt a makimajmos tapéta a Való Villából, van viszont helyette neonfény, hajléktalan és szokolrádió. A jövő hétfőn (szeptember 12-étől beszavazóműsorok, 16-ától a reality) induló a Való Világ 5 kedvéért ugyanis felújították a luxusbörtönt. Ott voltunk, nézzen róla sok képet itt, az alábbira kattintva.
Változások nemcsak az épületben akadnak, hanem a műsorrendben is: a párbajok utáni immunitást egy stúdión túl, villán innen elhelyezkedő arénában szerezhetik majd meg a játékosok, mindenféle feladat sikeres és gyors teljesítésével. A műsor ötödik évadában tizennégy kategóriát válogattak össze: lesznek szüzek, amazonok, Alekosz (használt) menyasszonyjelöltjei, valóságshow-veteránok, érzékeny lelkűek, plázacicák, helyes pasik, összeférhetetlenek, alfahímek (velük kezdődik majd a beszavazás), dumagépek, szenvedélyes nők, skalpvadászok, cselszövők, és a kedvenc kategóriánk, a furák.
A műsort Kovalcsik Lilu Ildikó és Sebestyén Veszélykereső Balázs vezetik majd, a két kísérő műsor fényét a fájdalmasan sok hajzselét viselő Istenes Bence és Albérletező Gigi (NekedValó), illetve Lehet-Hogy-Író  Olivér, Táboros Béci és Rúdtánc Anikó (BeleValó) emelik.